banner38

banner31

banner41

Hayat Hastanesi kalitesini taçlandırıyor

Hayat Hastanesi, küresel sağlık hizmetlerinde altın standart olarak kabul edilen Joint Commission International’a (JCI) akredite olmak amacıyla çalışmalara başladı. Hayat Hastanesi, JCI akreditasyon belgesini de alarak kalitesini uluslararası JCI belgesi ile taçlandıracak.

BURSA 24.09.2022, 12:40
Hayat Hastanesi kalitesini taçlandırıyor
banner40

1978’de kurulan Hayat Sağlık Grubu, “Bursa’nın sağlık markası” olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kuruluşunun 40. yılında akıllı teknolojilerle tasarlanmış, 14 katlı yeni hastane binasına taşınan Hayat Sağlık Grubu, şimdi de kalite standardını dünya ölçeğine çıkarmaya hazırlanıyor.

Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, “Tıbbi etik ve kalite olmazsa olmaz önceliğimiz. Bu süreçte hasta güvenliği, çalışan güvenliği önceliğimizdir ve JCI da bu konularda yüksek hassasiyete sahip. Uzun yıllardır Bursa’ya verdiğimiz yüksek standartlardaki hizmet kalitemizi JCI (Joint Commission International) belgesi ile tescilleyip taçlandıracağız” dedi.

JCI akreditasyon kalite belgesi için başvuruların yapıldığını bildiren Dr. Özkul, şöyle konuştu :

“6 aylık değerlendirme sürecimiz başladı, belli bir hazırlık sürecinden sonra da bu belgeyi alacağız. Bursa’daki bu belgeyi almış olan JCI Akreditasyonlu tek hastane olacağız. Hedeflerimiz hem ulusal hem de uluslararası hastalarımıza üst kalitede hizmet sunmaktır. Diğer taraftan; sağlık turizmi çalışmalarımız da devam ediyor. Hastanemiz sağlık turizmi konusunda ivme kaydediyor. Hastalarımız dünyanın çeşitli yerlerinden bizleri tercih ederek geliyor. Geçtiğimiz günlerde Demokratik Kongo Cumhuriyeti eski sağlık bakanının ve ailesi, daha önce aldıkları hizmetlerden duydukları memnuniyetle gelip ailecek tedavilerini bizde yaptırdılar. JCI akreditasyon belgesini de alarak hastanemizi uluslararası kalite belgesi ile taçlandırmak istiyoruz.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
24°
açık
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52