banner38

banner31

Canray Ulaşım, inovatif ürünlerini Eurasia Rail Fuarı’nda tanıttı

Yeşilova Holding şirketlerinden Canray Ulaşım, Eurasia Rail Fuarı’na katılarak, operasyonel süreçlerindeki yenilikçi uygulama ve inovatif ürünlerini sektör profesyonellerine tanıttı.

BURSA 25.06.2023, 16:07
Canray Ulaşım, inovatif ürünlerini Eurasia Rail Fuarı’nda tanıttı
banner40

Yeşilova Grubu’nun raylı sistemler sektöründe üretim gerçekleştiren şirketi Canray Ulaşım, İstanbul’da düzenlenen Eurasia Rail Fuarı’nda katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Alanında sektörün en prestijli fuarlarından olan ve demiryolu endüstrisine yön veren lider şirketlerin katılım gösterdiği fuar, 21-23 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yeni iş bağlantılarının kurulması, yeni teknolojiler ve sektörel gelişmeler hakkında güncel bilgilerin paylaşıldığı fuarda Canray Ulaşım, raylı sistemler sektörüne yönelik daha fazla teknoloji, verimlilik ve kalite için gerçekleştirdiği üretim çözümlerini görücüye çıkardı. Özellikle sürtünme karıştırma kaynağı teknolojisi ile geliştirilen yeni araç gövdesi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi çekti.

“GURURLU VE MUTLU OLDUĞUMUZ BİR YIL YAŞIYORUZ”

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Müdür Ramazan Uçar, “Çok dinamik ve verimli bir fuar geçirdik. Yeni ve önemli iş birliklerine imza attığımız başarılı bir organizasyon oldu. Kalite, performans ve müşteri odaklı ürünlerimizi ve Yeşilova Holding çatısı altında sunduğumuz hizmetleri, katılımcılar ve sektör profesyonelleri ile paylaştık. Faaliyetlerine ihracat ağırlıklı devam eden bir şirket olarak, yurt dışı operasyonel süreçlerimizi her yıl artırıyoruz. Fakat bu dönemde yurt içinde de milli projelerde seri üretim sorumluluğu alarak gururlu ve mutlu olduğumuz bir yıl yaşıyoruz. Stratejik partneri olmayı sürdürdüğümüz raylı sistemler sektörüne yenilikçi uygulamalarla değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan, Canray Ulaşım’ın standını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRASAŞ Genel Müdürü Mustafa Metin Yazar, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Toska, Satınalma Daire Başkanı Tuncay Biber, Üretim Planlama ve Kontrol Daire Başkanı Erbil Bilgin, Yolcu Araçları Mühendislik Daire Başkanı Mehmet Şakir Çelebioğlu ve Milli Projeler Yöneticisi Sayın Gökhan Minareci ziyaret etti. Fuar boyunca Canray Ulaşım yöneticileri, müşterileri konumundaki dünyaca ünlü şirketlerden Skoda, Siemens ve Stadler markalarının yetkilileri ile mevcut ve gelecek projelerini de değerlendirdi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
açık
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30