banner38

banner31

banner41

Gemlik'te 39 sene sonra 2.nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kuruldu

İmalat ve tamiratla ilgili meslek kollarında faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârlar ile sanayicilerimizin günün şartlarına uygun modern ve teknik şartlara haiz işyeri sahibi olmalarını sağlamak ve topluluğun genel hizmetlerini karşılayacak tesisleri içine alan bir sanayi sitesi kurmak amacı ile Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Semih Aşkın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, esnaflar Berkant Demir, Abdullah Ay, Murat Ayyıldız, Hakan Canyol, Ahmet Güler Kooperatifin Kuruluşunu tamamladılar.

BURSA 08.08.2022, 13:49
Gemlik'te 39 sene sonra 2.nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kuruldu
banner40

Kooperatifin 2022 yılı Olağanüstü kuruluş genel kurul toplantısı 1 Ağustos 2022 günü yapıldı. Yönetim kurulu üyeliklerine Semih Aşkın, İsmail Beki, Berkant Ddemir seçildi.
Kongre sonrası yapılan değerlendirmede, "Kooperatifin ortak ve pay sayısının azami 500 olmasına karar verildi. Ayrıca alınacak olan araziler üzerinde imalat ve inşaat işlerini yapmaya resmi kurumlarda Yönetim Kurulunun yetkili kılınmasına oy birliği ile karar verildi" denildi.
 Yönetim Kurulu yetkilileri yaptığı açıklamada; "Amaç Gemlik içinde bina altlarında 300’e yakın oto tamiri ve imalat işi ile uğraşan esnaflarımızı dükkân sahibi yapmaktır. Kooperatifimize ortak olmak için 1 hafta içerisinde 64 kişi başvurmuştur. Kooperatife ortak olmak için istenen belgeler; Nüfus cüzdanı sureti, İkametgah belgesi, Esnaf veya Ticaret odası kaydı, Vergi levhası ve sermaye taahhüdü olarak 1.000TL ücret gerekmektedir.
Kooperatifimizin amacına ulaşması için başta Millet Vekilimiz Zafer Işık, bu konularda deneyimli Kaymakamımız Hasan Göç, Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan, Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir’in bize destek vereceklerine inanıyoruz.  Bu yolda başarılı olmak için Yönetim Kurulu olarak azimle çalışacağız. Bu çalışmalar esnasında ortaklarımızın da bize destek olacaklarına inanarak bu siteyi en kısa sürede tamamlayıp Gemlik’e bir eser kazandırmış olacağız" denidli.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
12°
parçalı bulutlu
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:24
Güneş 06:49
Öğle 13:14
İkindi 16:44
Akşam 19:30
Yatsı 20:49