banner38

banner31

banner41

BALGENÇLER sertifikalarını aldı

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Mütevelli Heyeti Üyeleri ve eğitim gönüllülerinin BEV çatısı altında oluşturdukları BEV Eğitim Koçları ve BALGENÇLER sertifika töreninde bir araya geldi.

BURSA 13.07.2021, 16:00
BALGENÇLER sertifikalarını aldı
banner40

Gençlerin hayat serüvenlerine daha sağlıklı yolculuk yapmalarını sağlamak için onları destekleyen güç birliği BEV Yaşam Mimarları, üniversiteden mezun olarak hayata atılmaya hazırlanan BEV Bursiyerlerine (BALGENÇLERE) eğitim koçluğu yaparak geleceği birlikte şekillendirdiler.

BEV Eğitim Koçluğu ve Mentörlük Projesi kapsamında BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın kendi bünyesinde ilkini gerçekleştirdiği koçluk ve mentörlük desteği programı yapılan sertifika törenin ardından tamamlandı.

Üniversite öğrencilerinin emin adımlarla iş hayatına hazırlanmasını sağlamak, kişiye özel yaklaşımlar sergilenerek kişisel gelişim ve kariyer planlamalarına yön vermeyi amaçlayan proje, 2020-2021 eğitim dönemi için üniversitelerin 3 ve 4. sınıfında okuyan öğrencileri kapsadı.

BEV EĞİTİM KOÇLARI GENÇLERİN HEDEFLERİNE ULAŞMASINDA DOĞRU BİR IŞIK

Gerçekleşen sertifika töreninde konuşan BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur; “BEV olarak kendi bünyemizde bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz koçluk ve mentörlük projemiz pandemi sürecinin getirdiği engellere rağmen karşılıklı yapılan özverilerle tamamladı. BEV Eğitim Koçları gençlerimizin kendine özgü potansiyeli fark ederek, ortaya çıkarmasına, hem akademik, hem sosyal alanda başarılarını arttırmak, hayatlarına yönelik olumlu bakış açısı geliştirmek için destekte bulundu. BEV yaşam mimarları aldıkları eğitimler doğrultusunda Balgençler ile kurduğu temaslarda doğru iletişim kurarak, gençlerimizin keşif-değişim adımlarının nasıl takip edilmesi gerektiğini bilerek hedefe adım adım yaklaştı. BEV olarak amacımız, gençlerimizin hedeflerine ulaşma noktasında doğru bir ışık olabilmek” dedi.

Başkan Dr. Aytuğ Onur sözlerini şöyle noktaladı: “Koçluk desteği verdiğimiz Balgençlerimiz ile atılacağı iş hayatında da mentörlük ilişkisi kurarak yanlarında olacağız. Hedefimiz her yıl BEV Koçları ve hayatlarına dokundukları gençlerin sayılarını arttırarak projemizin devamını sağlamaktır. Bu vesile ile projede emeği geçen gençlerimizin destekçisi gönüllü eğitim koçlarımıza, verdiği eğitim desteği için İşletme ve Yönetici Koçu Hepşen Erginakın’a teşekkür ediyorum. BEV Koçluk ve Mentörlük Projesi kapsamında sosyal ve kültürel değerlere yönelik farkındalıklarını arttırarak, çıktıkları kişisel gelişim yolculuğu ile kariyer planlarında bir adım öne çıkan değerli Balgençlerimize de teşekkür ederim.”

Tören öğrencilere iletilen sertifikalar ve BEV Koçları’na verilen teşekkür belgeleri ile son buldu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
12°
parçalı bulutlu
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50