banner38

banner31

Türkiye'nin 100 Koltukaltı en övgüye değer çağrı merkezi ödülü Bursagaz'ın

Bursagaz, 7. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri kapsamında 100 koltuk altı en iyi çağrı merkezi ödülünün sahibi oldu.

GÜNDEM 23.10.2012, 10:23 23.10.2012, 09:29
Türkiye'nin 100 Koltukaltı en övgüye değer çağrı merkezi ödülü Bursagaz'ın
banner40

 Alman enerji devi EWE AG’nin en büyük hissedarı olduğu Bursagaz, 7. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri kapsamında 100 koltuk altı En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde verilen ve tek ödül olan “ En Övgüye Değer Çağrı Merkezi” ödülünün sahibi oldu.

 

Bu sene 7’ncisi gerçekleştirilen Türkiye Çağrı Merkezi ödülleri gerçekleştirilen tören ile sahiplerini buldu. Bireysel kategoriler de dâhil olmak üzere toplamda 13 farklı kategorinin yer aldığı ödül sürecinde, Türkiye’nin en iyi çağrı merkezlerinin belirlendiği En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde “100 Koltuk Altı En Övgüye Değer Çağrı Merkezi” dalında verilen tek ödülün sahibi Bursagaz oldu.

 

Yenilikçi ve müşteri odaklı bakış açısını, mükemmellik yönetimini benimseyen anlayışı ile bütünleştiren Bursagaz, 2005 yılında ilk adımlarını attığı çağrı merkezi yapısını Türkiye’nin en iyi çağrı merkezlerinin yer aldığı seviyelere taşımayı başardı.

 

2’si home agent ve 4’ü local agent olarak hizmet sunan toplam 6 müşteri temsilcisi ile Bursa halkına 444 11 33 nolu telefon aracılığıyla hizmet sunan Bursagaz Çağrı Merkezi kuruluşundan bugüne geçen 7 senelik süreç içerisinde dünya standartlarında bir çağrı merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

 

En iyi müşteri deneyimini sunma adına tanımlanmış farklı operasyonel yetkilendirme seviyeleri ile müşterilerine maksimum düzeyde verimli bir hizmet sunmayı hedeflemiş olan Bursagaz Çağrı Merkezi, oluşturduğu insan kaynakları süreçleri ile yetenek yönetimi uygulamaları ile agentlarının becerilerini geliştirmeye devam ediyor.

 

Anlık performans takibi sunan Bursagaz Çağrı Merkezi, operasyonel yönetimi bazında iş sürekliliği ve iş gücü yönetim planlarını optimize eden bir yapıya sahip olmakla birlikte, algılama ölçümlemelerinin en etkin gerçekleştirildiği çağrı merkezi yapıları arasındaki yerini koruyor. Tek noktadan çözüm anlayışı ile sisteme doğrudan erişim sağlayan agentları ile müşterilerin taleplerine esnek çözümlemeler sunabilen Bursagaz Çağrı Merkezi, yıllık yaklaşık 150 binden fazla çağrıyı karşılıyor.

Marsbahis class="MsoNormal" style="text-align:justify;line-height:150%"> 

Gelişen teknolojik altyapısı ile bugün Bursa’nın en iyi çağrı merkezi konumunda olan Bursagaz Çağrı Merkezi, kurmuş olduğu IVR yapısı ile SAP sistem entegrasyonu üzerinden doğrudan müşteri bilgilerini sunmakta ve yıllık yaklaşık 250 bin IVR karşılıyor. Müşteriye sunulan hizmetin hızı ve yanıt verme yetisi değerlendirildiğinde yüzde 84’e ulaşan çağrı verimliliği ve yüzde 87 seviyesindeki servis düzeyi ile hizmet sağlamanın yanında yüzde 95’e varan müşteri memnuniyeti ile Bursagaz Çağrı Merkezi, Bursa halkına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

 

Performansının ulusal arenada bilinirliğini artırmak amacıyla 2012 yılında Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri sürecine başvuran Bursagaz Çağrı Merkezi, Vodafone, Avea, Turkcell Global Bilgi, Akbank gibi kurumların katıldığı ödül platformunda 100 koltuk altı En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde verilen tek ödül olan “ En Övgüye Değer Çağrı Merkezi” seçilerek, ödülü Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola aldı.

 

Tola, bu sürece girmenin ve Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcı firmaları arasında yarışmanın kendilerini için son derece önemli olduğunu, kurumsal mükemmellik yolunda kendini Avrupa Kalite Büyük Ödülü alarak kanıtlamış olan bir şirket olarak bu alanda da kıyas alınacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Tola, çağrı merkezi sektörünün son derece büyüyen bir yapıya sahip olduğunu ve bunun ulusal ekonomi için son derece önemli bir potansiyel olduğunu vurguladı ve ödül sürecinde emeği geçen tüm IMI çalışanlarına ve jüri üyelerine teşekkürlerini sundu.

 

Ödül törenine katılan proje ekibi üyeleri Bursagaz Çağrı Merkezi’nin En Övgüye Değer Çağrı Merkezi seçilmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken; projenin son derece zorlu bir proje olduğunu ve bu proje kapsamında Bursagaz Çağrı Merkezi’nin çok önemli bir yol kat ettiğini, daha şimdiden Bursa’daki çoğu kuruluş tarafından kıyas çalışması talebi aldıklarını ifade ettiler.

 

Ödül sevincini ekibi ile paylaşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, zoru başarmanın her zaman daha önemli olduğunu özel dağıtım sektöründe yeni bir sinerji yaratmış olmanın heyecanını yaşadıkları ve ilerleyen süreçte bu alandaki başarılarını dünya klasmanında kanıtlma yolunda sürdürülebilirlik uygulamalarını entegre edeceklerini ifade etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
açık
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29