banner38

banner31

BALKANTÜRKSİAD’dan gelişimin şifreleri

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından düzenlenen ‘Gelişimin Şifresi’ programında satış stratejisi ve finansal zeka konuları uzmanlar tarafından katılımcılara aktarıldı.

GÜNDEM 21.01.2024, 00:55
BALKANTÜRKSİAD’dan gelişimin şifreleri
banner40

BALKANTÜRKSİAD Evi’nde düzenlenen programa BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, yönetim kurulu üyeleri ile iş insanları ve firmaların yöneticileri katıldı. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Basri Açıkgöz’ün açılış konuşmasından sonra ilk olarak söz alan Satış Artırma Ustası Can Emir, şirketlerin satış sürecinde planlama ve uygulama sürecinde yapması gerekenleri anlattı. İşletmenin değerini kar, markanın değerini ise gösterdiği fark olduğunu söyleyen Can Emir, satış aklının da sürdürülebilir olması gerektiğini belirtti. Cobus İş Geliştirme Şirketinin kurucusu Kemal Sakin de firmaların geleceğini belirlemesinde muhasebe bilgisinin önemine değinirken, finans ve teknolojinin bir arada kullanılmasının gerekliliğinden bahsetti.

Programın son bölümünde konuşmacılar Can Emir ve Kemal Sakin, etkinliğe katılanların sorularını cevaplayarak şirketlerinde satış konusunda yapmaları gerekenler hakkında kısa tavsiyelerde bulundular.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
16°
açık
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30