banner38

banner31

Makro Isı ailesi iftar bereketini paylaştı

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) ve Makro Isı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çakmaker, çalışanları ve bayilerinin katılımlarıyla gerçekleştirdiği İftar organizasyonu ile Ramazan Ayı’nın güzelliklerini paylaştı.

SEKTÖRLER 16.04.2023, 00:30
Makro Isı ailesi iftar bereketini paylaştı
banner40

Murat Çakmaker, ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerde huzur ve bereketi ile umutları yeşerten Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “6 Şubat ve sonrasında yaşanan, 11 ilimizi etkileyen depremlerin yaralarını tek yürek sarmaya çalıştığımız, hepimizin kalplerinin bölgedeki vatandaşlarımız için attığı bu günlerde Ramazan-ı Şerif ayı yeni umutlar ve iyilikte yarışmak için şevkimizi arttırdı” dedi.

Firma olarak ısıtma – soğutma sistemleri sektörlerinde her geçen gün artan bir ivme ile büyüme kaydettiklerini belirten Murat Çakmaker, şunları söyledi:

“Bu başarıyı hep birlikte hizmetlerimizin her aşamasında ortak akıl ve kaliteyi önceleyerek çalışma anlayışımızla sağlıyoruz. Firmamızı her geçen gün büyüten siz değerli hizmet ortaklarımız ve çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Bu vesile ile ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı kutluyor, yaklaşan bayramımızın hüzünlerimize derman olup, ülkemize, İslam Alemi’ne ve tüm dünyaya huzur, barış ve esenlikler getirmesini diliyorum”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
13°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19