banner38

banner31

Hırdavat Home yeni girişimini iftarda tanıttı

Bursa’da 1996 yılından bu yana yapı malzemeleri alanında faaliyet gösteren ve farklı marklarıyla, sektörün tercih edilen isimlerinden biri haline gelen Hırdavat Home ailesi geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM 17.04.2023, 17:58
Hırdavat Home yeni girişimini iftarda tanıttı
banner40

Hırdavat Home kurucusu Recep Öztürk ile Hırdavat Home’un yeni girişimi Turkay İnşaat Kurucu Ortağı Buğra Aydınlar’ın daveti ile 350’den fazla çözüm ortağı marka temsilcisi ve müşteri iftarda buluştu. Güvenilir ve kaliteli alışveriş anlayışı ile 27 yıldır hırdavat ve yapı malzemeleri sektöründe en çok tercih edilen isimlerden biri olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Recep Öztürk, “Üretim ve sanayi şehri Bursamız başta olmak üzere tüm Türkiye’de, hırdavat ve yapı malzemeleri alanında yıllardır verdiğimiz emeğin karşılığını bugün yüzlerce dostla bir araya gelerek alıyoruz. Bu serüvende biriktirdiğimiz insanlar tüm kazançlardan daha değerli. Bu nedenle Hırdavat Home olarak yeni girişimlerimizi de hayata geçirirken dostlarımızla bir arada olmaktan mutluyuz” diye konuştu.

“GÜVENİLİR YAPILAR İNŞA EDECEĞİZ”

Hırdavat Home’un yeni girişimi Turkay İnşaatı, iş çevresine ve kamuoyuna Kurucu Ortak İnşaat Mühendisi Buğra Aydınlar duyurdu. 1996 yılından beri hizmet alanını hızla genişleten ve hırdavat sektöründe Recep Öztürk Hırdavat, Uludağ Kaynak A.Ş., Bursa Hırdavat A.Ş. ve Hırdavat Home markalarıyla gücünü kanıtlamış olan sektör lideri ile inşaat alanındaki tecrübelerini birleştirerek Turkay İnşaat’ı hayata geçirdiklerini vurguladı. Yapı malzemeleri ile birlikte inşaat sektörünün her aşamasında kazandıkları tecrübeleri, doğru kaynak kullanımı ile yeni projelere aktarmak istediklerinin altını çizen Aydınlar, “Hedefimiz kalite ve değerlerimizden asla taviz vermeyerek güvenilir yapılar inşa etmek. Sağladığımız doğru kaynak kullanımıyla çözüm ortağı olduğumuz markalarımıza ömürlük yapılar inşa etmek istiyoruz. Endüstriyel sanayi yapıları, fabrika inşaatları konusundaki tecrübemizi de Turkay İnşaat ile değerli müşterilerimize sunacağız” dedi.

Turkay İnşaat Kurucu Ortakları Buğra Aydınlar ve Recep Öztürk, geleneksel iftar programına katılan ve yeni girişimlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm çözüm ortaklarına teşekkür etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
25°
parçalı bulutlu
banner36
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26