banner38

banner31

banner41

TOSYÖV BURSA’DA GÜÇ BİRLİĞİ

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Derneği Yönetimi geçmiş dönem Başkanlarını ağırladı.

İŞ DÜNYASI 27.12.2022, 15:55
TOSYÖV BURSA’DA GÜÇ BİRLİĞİ
banner40

Yavuz Kazangil Başkanlığındaki TOSYÖV Bursa’nın görevde olan yönetimi önceki dönem başkanlarından tam destek aldı.

TOSYÖV Bursa’nın geçmiş dönem başkanlarından Memiş Yılmam, Habil Duran, İsmail Hakkı Kavurmacı ve Gül Çiçek Bintas Zengin’in katıldığı toplantıda önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantıda konuşan TOSYÖV Bursa Başkanı Yavuz Kazangil, üye ilişkilerine öncelik verdiklerini, sürdürülebilirlik başta olmak üzere KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılmasına yönelik çalışma içinde olduklarını belirtirken,  “Geçmiş dönem başkanlarımız yönetimleriyle birlikte KOBİ’lere yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Her dönem TOSYÖV bayrağı daha yukarıya çıktı. Biz de kendilerinden devraldığımız görevi en iyi şekilde yapma gayretindeyiz” dedi.

Her dönemin kendisine özgü hassasiyetleri olduğunu belirten TOSYÖV Bursa’nın geçmiş dönem başkanları da, KOBİ’lerin ülke ekonomisi ve kalkınma için çok önemli olduğunu belirtirlerken, “TOSYÖV’ü gençlere emanet etmiş olmaktan ve onların çalışkanlığından çok memnunuz” şeklinde konuştular.

TOSYÖV Bursa Yönetiminin geçmiş dönem Başkanlarını ağırladığı toplantıda yapılan faaliyetler değerlendirilirken önümüzdeki dönem için hedeflenen çalışmalar gözden geçirildi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50