banner38

banner31

Hisarcıklıoğlu'na Azerbaycan 'Dostluk Nişanı'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Rifat Hisarcıkoğlu, Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından' Dostluk Nişanı' ile yapıldı.

İŞ DÜNYASI 24.09.2022, 11:48
Hisarcıklıoğlu'na Azerbaycan 'Dostluk Nişanı'
banner40

Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aliyev'in 25 Nisan 2022 kararıyla, Türkiye - Azerbaycan ekonomik ilişkisinin finansmanı için yapılacaklar, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin ekonomik kalkınmasına katkıları ve katkıları açısından olumlu sonuç için Hisarcıklıoğlu'na 'Dostluk Nişanı' yapıldı. Dostluk Nişanı, Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Cahit Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov tarafından Bakü'de dün takdim edildi.

Türkiye ve Azerbaycan'ın tek millet iki devlet olduğunu vurgulayan Rifat Hisarcıklıoğlu, şahsına verilen 'Dostluk Nişanı' için Devlet İlham Aliyev'e ve Ekonomi Mikayıl Cabbarov'a Türk iş dünyasında teşürek

AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ

Hisarcık kardeş Azerbaycan'ın şanlı zaferini kazandı. Bu zafer hepimizi gururlandırmıştır. Büyük bir haksızlığı sonaerdir. Bizler de iş dünyasındaki bütünlerimizle birlikte Azerbaycan'ın yanındayız” dedi.

KARABAĞ'IN İMARI

Türk Ticaret ve Sanayi Odası'na üye ülkelerin iş insanları olarak Karabağ'ın imarı için Şuşa'da toplanmışklarını belirten Hisarcıklıoğlu, şu açıklamayı yaptı: “Bölgenin dönüşümü, onarımın kökleşmesi için üzerimize düşenleri yapmaya hazırız. Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Macaristan'dan yaklaşık 200 iş insanı yer aldı.

Şimdi Karabağ'ı ve Şuşa'yı da Bakü ve şuşa'yı da Bakü ve şehir parlayan bir yıldız yapmak bizim gibi. Hiç kesinlikle, Karabağ tekrar eski onayına ve özne kavuşacak. sanayiden bilişime kadar, Karabağ'ı bir çekim merkezi yapmalıyız.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
açık
banner36
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29