banner38

banner31

Atış, Emlak Müşavirleri ile işbirliği anlaşması imzaladı

Türkiye’nin en büyük karma projesi DownTown Bursa’yı hayata geçirerek konut ve perakende sektörüne yeni nesil bir bakış açısı kazandıran Atış Şirketler Grubu, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı.

GÜNDEM 26.10.2022, 12:10 26.10.2022, 12:18
Atış, Emlak Müşavirleri ile işbirliği anlaşması imzaladı
banner40

Bursa Emlak Müşavirleri Odası’nın etkinliklerine koyduğu katkıyla şehir dinamiklerine destek veren Atış Şirketler Grubu, bu anlaşma ile birlikte emlak müşavirlerinin katılacağı akademik çalışmalar ile birlikte Bursa’daki konut satışı ve gayrimenkul temelli yatırım çeşitlerini kamuoyuna daha doğru aktarmayı ve yatırımcıları teşvik etmeyi amaçlıyor. Anlaşma çerçevesinde devam edecek projenin aynı zamanda Atış Akademi’nin de başlangıcı olacağı müjdesi verildi. Atış Şirketler Grubu, Atış Akademi ile birlikte gayrimenkul sektörüne tam donanımlı emlak müşavirleri kazandırmayı hedefliyor.

Başta Bursa olmak üzere birçok şehirdeki girişimleriyle, inşaat ve perakende sektörlerinin lider markalarından biri olan Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış, bugün Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ile gerçekleştirilen bu anlaşmanın temellerinin bir yıl öncesinde atıldığını söyledi. Anlaşma çerçevesinde hayata geçecek projeden iki binden fazla emlak müşavirinin faydalanacağını belirten Atış, “Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ile gerçekleştireceğimiz işbirliği protokolü birbirlerini tamamlayıcı sektörlerin dirsek temasında çalışmasını sağlayacak. Projemiz, yalnızca Atış Şirketler Grubu bünyesindeki gayrimenkuller için değil, Bursa’ya değer katacak tüm yatırım altyapılarını doğru pazarlama stratejisine kavuşturacak bir çalışma olacak. Yatırım dünyasının yeni argümanlarını da geniş bir yelpaze ile yatırımcılara sunma yöntemlerinin masaya yatırılacağı bu etkinlikler burada attığımız imzalarla start alıyor. Proje kapsamında pazarlama uzmanları tarafından gayrimenkul yatırım ürünleri hakkında düzenlenen eğitim programları devreye alınacak. Atış Akademi olarak oluşturulması planlanan uygulama eğitim projesi ile emlak müşavirleri stratejik işbirliği anlaşması dahilinde üniversitelerin ilgili bölümlerinde de desteklenecekler. Sektörümüze kalifiye personel yetiştirmeyi de görevlerimizden biri sayıyoruz. Bir yıl boyunca eğitime yatırım yaparak hayata geçireceğimiz çalışmalarda verimliliği arttırıp, sektörün gücünü yükseltmek istiyoruz. Akademi ile sadece gayrimenkule yatırım yapmıyor, finans piyasaları ile emlak sektörünün de bir araya gelmesini sağlıyoruz. Bu oluşum yakın gelecekte en büyük alternatif ürünü teşkil edecek. Sektör de bunu destekler ise yalnızca gayrimenkul değil menkul değerler de kalkınacak” şeklinde konuştu

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi ise imza töreninde yaptığı konuşmada bu işbirliği çerçevesinde sektörün son derece önemli yol kat edeceğine inandığını ifade etti. Çelebi, Atış Şirketler Grubu’nu gayrimenkul sektörünün bütünsel gelişimine yönelik yüksek farkındalık ile aksiyon aldığını belirterek, bu işbirliğinin gelişimi için ellerinden gelen katkıyı koymaya hazır olduklarının altını çizdi. Çelebi, “Bir tarafında üreticinin diğer tarafında pazarlamacının ortak yürüttüğü bu proje sektör için çok kıymetli bir noktada. Projedeki çalışmalarımızı eğitim, planlama ve satış programları başlığı altında topluyoruz. Atış Akademi’den sektöre kaliteli insan kaynağı yönlendirmeyi hedefliyoruz. Sektöre istihdam sağlayan ve sektöre hizmet edenlerin ortak sinerji ile hareket etmesi mutlak gerekliliktir. Böylece sektörümüz geleceğe sağlam adımlarla ilerleyecek. Bu çerçevede Atış Şirketler Grubu bir yıl boyunca bizim resmi sponsorumuzdur. Protokolümüzün tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum” ifadelerini paylaştı.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
açık
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30