banner38

banner31

GESİAD sinerji toplantılarını sürdürüyor

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) sinerji toplantılarını sürdürüyor. Yönetmen, Senarist ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın konuk olduğu sinerji toplantısında dernek üyesi iş insanları keyifli dakikalar yaşadı.

DİĞER 19.05.2023, 15:15
GESİAD sinerji toplantılarını sürdürüyor
banner40

Almira Otel’de gerçekleştirilen GESİAD Sinerji toplantısı üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıya MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, Rumelisiad Başkanı Zarif Alp, Balkantürk Eğitim Vakfı Başkanı İlhan Uslu, BTSO Bilişim Konseyi Başkanı Osman Akın ve davetliler katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, sözlerine 6 Şubat’ta yaşanan ve yaraları sarılmaya çalışılan deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başladı. Yaşanan deprem felaketinin Türk İnsanı’nın kendine has yardımlaşma ve dayanışma hasletlerini bir kez daha ortaya çıkardığını belirterek, “Bizler de depremin hemen ardından yaptığımız yardımlara ilaveten, son olarak çatı kuruluşumuz TÜRKONFED’in başlatmış olduğu 1800 konteynerlik kentlerin çocuk parklarının yapımını, biz GESİAD olarak üstlenmiş durumdayız. Bu dönemde bir de Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) ile kardeş dernek protokolümüzü imzalamış bulunmaktayız. Kuruluşları 1991 yılına dayanan iki köklü camia olan GESİAD’A ve DEGİAD’a hayırlı olsun” dedi.

“EKONOMİK MÜCADELEMİZDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Üretim, ihracat ve istihdam sevdalısı iş insanları olarak her zaman siyaset dışı kalmayı kendilerine düstur edindiklerini ve seçimleri demokrasinin şöleni olarak gördüklerini belirten Murat Kaya, “Bu bağlamda, seçimlerin memleketimize ve iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.2023 yılının ülkemiz için çok özel ve anlamlı bir yıl olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bugün iş dünyası olarak bizlere düşen de kurtuluş savaşında kazanılan başarıyı taçlandıracak olan ekonomik mücadeleyi zafere ulaştırmaktır. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti bizim hem namusumuz hem de en büyük hazinemizdir. 100. yılına ulaşan cumhuriyetin genç müteşebbisleri olarak, Atatürk'ün açtığı yolda hiç durmadan yürümeye, bize gösterdiği ‘Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma’ hedefi doğrultusunda, “Her fabrika bir kaledir” sözünün rehberliğinde çalışıp üretmeye azim ve kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya’da bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından GESİAD’a yeni üye olan isimlere rozetleri takdim edildi.

Programa Mandıra Filozofu rolü ile akıllara kazınan ünlü Oyuncu, Senarist ve Yönetmen Müfit Can Saçıntı’nın ‘İtirazım Var’ isimli gösterisi damga vurdu. Davetlilere keyifli anlar yaşatan gösterinin ardından ünlü oyuncuya hediye takdiminde bulunuldu.

Program hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26