banner38

banner31

ARSİYAD'dan Vali Canbolat’a ziyaret

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

DİĞER 02.08.2023, 17:26
ARSİYAD'dan Vali Canbolat’a ziyaret
banner40

Ziyarete ARSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Acar, Başkan Yardımcısı Mürsel Özay, Genel Sekreter Ahmet Erdi Altıntaş ve dernek muhasibi Yener Özemre katıldı. Ziyarette Vali Canbolat’a çalışmaları hakkında bilgiler veren ARSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Acar, demografik nüfus yapısı ile Türkiye’nin en zengin illerinden olan Bursa’ya değer katan Artvinli iş insanları olarak, Artvin insanının ve kültürünün zenginlikleriyle şehrin, Türkiye’nin güçlü geleceği yolunda üzerlerine düşeni yapmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’nin eğitim seviyesi en yüksek illerinden olan Artvin’in insanının yerleştikleri her bölgeye büyük bir kültürel değer kazandırdıklarını ifade etti. Artvinliler’in çalışkan ve üretken yapıları ile Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden olan Bursa’ya bir çok iş alanında değer kattıklarını ifade ederek, “Ortak değerimiz olan Bursamız için üreteceğiniz projelere destek vermeye ve her türlü işbirliğine hazırız” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
açık
banner36
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:48
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:13
Yatsı 21:46