banner38

banner31

banner41

TSE EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Karaman: Yönlendirici ve lider bir kuruluş olmayı hedefliyoruz

GÜNDEM 23.10.2012, 14:25 23.10.2012, 13:34
TSE EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
banner40

 TSE Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından, TSE Hizmet Yeri Belgelendirme Temel Eğitimi düzenlendi. Eğitim kapsamında Dış İnceleme Elemanlığı başvuruları alındı.

 

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Işığıçok ve U.Ü. Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tayar ile belediyelerden ve sanayi kuruluşlarından ilgililer hazır bulundu.

 

TSE Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı’nın sunumu, TSE Bursa İl Koordinatörlüğü’nden Tekstil Yüksek Mühendisi Uzman Yasemin Çelik tarafından yapıldı.

 

TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman düzenlenen eğitim öncesi yaptığı konuşmada, TSE’nin ulusal, bölgesel ve uluslararası alanda tercih edilen, yönlendirici ve lider bir kuruluş olmayı hedeflediğini belirterek, güven kazandıran, milli bir kuruluş olduklarını aktardı.

 

Kalite belgelerinin para ile satılmasına karşı olduklarını hatırlatan Karaman, “Altyapı yetersizliğinden insanların bilinçsizliklerine kadar birçok sebepten dolayı kalitelendirme sistemleri için milyarlarca dolar yurtdışına gidiyor. Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşları dahil olmak üzere birçok firmada kalite anlayışının daha üst seviyeye çıkması için gayretle çalışıyoruz. Bu ülkenin geleceğinin kaliteden geçtiğine inanıyoruz. Toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için, standardizasyon, uygunluk değerlendirme, deney ve kalibrasyon faaliyetlerini tarafsız, bağımsız, etkin ve güvenilir olarak sağlıyoruz” dedi.

 

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
11°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:24
Güneş 06:49
Öğle 13:14
İkindi 16:44
Akşam 19:30
Yatsı 20:49