banner38

banner31

BTSO üyelerin yüzünü güldürdü

Şehreküstü Meydanı'ndaki temsilcilik ofisine iş dünyasından destek.

GÜNDEM 14.07.2012, 00:22 13.07.2012, 23:23
BTSO üyelerin yüzünü güldürdü
banner40
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO), işlemleri hızlandırmak için Şehreküstü Meydanı'nda açtığı temsilcilik ofisi; özellikle şehir merkezinde faaliyet gösteren BTSO üyelerinin yüzünü güldürdü.
Açılışı 6 Haziran 2012 tarihinde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Meclis Başkanı İlhan Parseker ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri tarafından yapılan BTSO Temsilcilik Ofisi’nde; üyeler, başta ticaret sicil ve oda sicil işlemleri olmak üzere pek çok işlemlerini yaptırabiliyor ayrıca aidatlarını da ödeyebiliyor.
Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mesut Topçu da; hizmetlerin hızlandırılması anlamında hem üyelerin hem de onlar adına işlem yapan muhasebeci ve mali müşavirlerin zaman tasarrufu sağlayacağına işaret ederek, Temsilcilik açılması kararını, “Çok güzel bir adım. BTSO Yönetimi çok doğru bir karar vermiştir. Bir süredir üyelerden bu talep geliyordu. Bundan sonraki adım olarak da daha fazla işlemin temsilcilikte yapılmasının sağlanması söz konusu memnuniyeti artıracaktır” şeklinde yorumladı.
Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Platformu Başkanı Bülent Erginal, bölgede faaliyet gösteren esnaf açısından temsilciliğin çok önemli olduğunu kaydederek, “Geçmişte de bölgedeki esnafın daha hızlı işlem yapabilmesi adına Oda’dan bu yönde taleplerimiz olmuştu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, temsilcilik binası ile kente de ticaret erbabı üyelerine de yakınlaşmıştır. Ben, bölgeye çok faydalı olacağına inanıyorum. Biz de sayıları çoğunluğu BTSO üyesi olan üyelerimize duyurmaya çalışıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Uzun yıllardır Kozahan, Kapalıçarşı Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve dolayısıyla bölgenin nabzını tutan BTSO Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Erdinç Şentürk de; Temsilcilik Ofisi’nin açılmasıyla ilgili çok iyi geri bildirimler aldığını belirterek, “BTSO Meclisi’ne girdiğim tuhafiye ve manifatura ticareti yapanların kayıtlı olduğu 63. komite olarak bu temsilciliğin açılması için girişimlerimiz oldu. Üyelerimizden çok yoğun talep geliyordu. Çoğu, bir yetki belgesi almak için yarım gününü harcamak zorunda kaldığını söylüyordu. BTSO Yönetimi’ni bu isabetli kararı için kutluyorum. Ofisin bölgedeki üyeler ve muhasebeciler tarafından yoğun olarak kullanılmaya başladığını görüyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Kozahan Dernek Başkanı Hasan Tunçman da, Oda’nın şehir merkezine uzak olmasının geçmişte büyük zaman kaybı yarattığını belirterek, “Kozahan’daki üyelerimizn her birinde  1-2 personel istihdamı söz konusu. Temsilcilik açılmadan önce bir evrak için BTSO Merkez Binası’na gidilmesi büyük zaman kaybı yaratıyordu. Şimdi, temsilcilik bize çok yakın ve işler çok daha kısa sürede bitecektir. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’ne teşekkür ederiz” dedi.
Evrak işlerinde üyelere daha yakın olmak için Fomara Meydanı’ndaki Duran Pasajı’nda açılan BTSO Temsilcilik Ofisi de BTSO Organize Sanayi Bölgesi’ndeki merkez binada olduğu gibi     08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. BTSO Temsilcilik Ofisi’ne 224 275 17 90 numaralı telefon numarasıyla ulaşılabiliyor. 
banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27