banner38

banner31

banner41

Yeşilova Ar-Ge Merkezi, Global Arenada tecrübelerini paylaştı

Kurulduğu 1975 yılından bu yana sektöre yön veren yenilikçi yatırımlarıyla başarılı büyüme grafiği ortaya koyan Yeşilova Holding, Ar-ge ve inovasyon odaklı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşilova son olarak T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu, Ufuk 2020 Türkiye Faz-II projesi kapsamında düzenlenen etkinliğine özel davetli olarak katılım gösterdi.

ŞİRKETLER 25.06.2021, 09:48
Yeşilova Ar-Ge Merkezi, Global Arenada tecrübelerini paylaştı
banner40

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanında gerçekleşen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu, Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II Projesi kapsamında “Ufuk Avrupa – Bataryalar: Sabit uygulamalar ve e-mobilite için rekabetçi bir Avrupa endüstriyel batarya değer zincirine doğru” adlı etkinliğe, ALBATROSS projesinin koordinatörlüğü görevini yürüten Yeşilova Holding, özel davetli olarak katılım sağladı.

Yeşilova Holding olarak, konsorsiyum koordinatörü ve partneri görevini üstlenerek yürütmekte oldukları Ufuk 2020 projelerinde elde ettikleri tecrübeleri farklı ülkelerden katılımcılarla, paylaştıklarını aktaran Yeşilova Holding Grup İcra Kurulu Başkanı Yalçın Yeşilova, “Ar-Ge Merkezi Müdürümüz Emre Dolaylar’ın özel davetli olarak katıldığı programda, Türkiye ve AB ülkelerinden birçok katılımcı ile bir araya gelme şansını yakaladık. Yoğun bilgi alışverişlerinin gerçekleştirildiği etkinlikte, Emre Bey liderliğinde yürütülmekte olan AB projeleri ALBATROSS, LEVIS ve LIGHTBEE’nin hazırlık ve yazım aşamalarını, onay süreçlerini ve sonrasında yaşanan tecrübeleri diğer katılımcılar ve proje yürütücüleri ile paylaştık” dedi.

İş bağlantılarını genişleterek ileride yapılabilecek yeni AB projeleri için faydalı ilişkiler kazanıldığını sözlerine ekleyen Yeşilova, “Yeşilova Ar-Ge Merkezi olarak yenilikçi bakış açımızla geleceğin trendlerine ayak uydurmak adına Ar-Ge çalışmalarımızda planlı, hedefli çalışmayı ve sürekliliği sağlamamız şart. Bu sebeple bu tarz buluşmalar bizler için ciddi önem taşıyor” ifadelerin kullandı.

GÜÇLÜ EKİP, BAŞARILI İŞLER

Yeşilova Ar-Ge Merkezi’nin 2019 yılında Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarında sürdürülebilirlik sağlamak adına hayata geçirdiği ‘Ödül ve Teşvik Sistemi’ ile alüminyum konularında çalışma yapan Ar-Ge departmanı çalışanlarının ödüllendirilerek teşvik edildiğini belirten Yalçın Yeşilova “Ar-Ge ekibimiz birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Yeşilova ve bünyesindeki şirketlerimizde iş birliği ve sinerji parolasıyla çalışan bir ekip olarak şirketimizi geliştirmek adına yenilikçi projelerimizi ortaya koyuyor, birbirimizden aldığımız güç ile de başarılı işlere imzamızı atıyoruz. Oluşturulan ‘Ödül ve Teşvik Sistemi’ hem arkadaşlarımızın motivasyonunu yükseltiyor hem de ortaya koydukları bilimsel çıktıların işimize ve sektörümüze faydası artıyor” dedi. Son dönemde 10 adet patent başvurusu, 9 adet akademik makale yazımı ile şirketi bilim dünyasında ve sektörde başarı ile temsil ettiklerini belirten Yeşilova “Çalışmalarımızda sürdürülebilirliği sağlamak adına bilimsel yayın üreten, proje fikri geliştiren, patent başvurusu yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ekip arkadaşlarına emekleri adına teşekkür eden Yeşilova, ekibin plaketlerini Ar-Ge Müdürü Emre Dolaylar ile birlikte takdim etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
18°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50