banner38

banner31

Maaliyetine ev sahibi olma fırsatı

Konut piyasasındaki daralma ve yeni ekonomi planlamaları kapsamında kredilerde yapılan düzenlemeler ile ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken, gayrimenkul yatırımcıları alternatif çözümlerle, vatandaşların ev sahibi olmasının önünü açıyor.

ŞİRKETLER 15.09.2023, 13:35
Maaliyetine ev sahibi olma fırsatı
banner40

World Gayrimenkul Kurucusu Kürşat Gürsoy, ev sahibi olmak isteyip de mevcut koşullarda bu hedeflerine varamayan özellikle dar ve orta gelirli vatandaşların, ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirecek bir model ile yola çıktıklarını söyledi. Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Dairesi’nin kurucu daire başkanı olarak görev yaptığını ve bu görev esnasında da gerek şehircilik gerekse kentsel dönüşüm tecrübesi adına önemli kazanımlar elde ettiğinin altını çizen Gürsoy, “Bugün ise kazandığımız tecrübeleri Word Gayrimenkul çatısı altında inovatif ekibimizle birlikte, kentlerin doğru şehirleşmesi ve halkın bu şehirleşmede, karlı çıkacağı noktalar üzerinde çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.

Konut piyasasına can suyu olacak proje

Ev almak isteyen ancak bütçesi elvermeyen ya da mevcut koşullarda, kredi temin edemediği için konut yatırımı yapamayan birçok vatandaşın, kendilerine bu taleple geldiğini anlatan Gürsoy, yaptıkları çalışmalar sonucunda Balıkesir’de hayata geçirmeyi planladıkları ve isteyen herkesi maliyetine ev sahibi yapacak bir projeye imza attıklarının müjdesini verdi. Konut piyasasına da can suyu olacak projeyi anlatan Gürsoy, “Konut sahibi olmak isteyenlere ya da bu alanda yatırım fırsatı arayanlara 1 milyon 250 bin TL karşılığında, öncelikle imarlı arsasının tapusunu hemen teslim edeceğiz. Ardından güvenilir müteahhit portföyümüz aracılığı ile inşaatına başlanacak projemiz tamamlandıktan sonra tüm hak sahiplerine yaklaşık 100 metrekare büyüklüğünde, 2+1 konutlarını teslim edeceğiz. Bu sayede yatırımcılar, Balıkesir’in yeni cazibe merkezi olan bölgelerinde hayata geçirilecek projelerde hak sahibi olma fırsatı yakalayacaklar” şeklinde konuştu.

Ek ödeme, kredi ve faiz yok!

Duyurulduğu ilk günden bu yana büyük ilgi gören projede, satışların hızla devam ettiğine dikkati çeken Kürşat Gürsoy, nüfus hareketliliği, merkezi lokasyonu ve depremsellik araştırılmaları sonrasında belirlenen Balıkesir projesinin yakın zamanda değeri artacak bir alanda planlandığına vurgu yaptı. Bu sayede yatırım amaçlı da değerlendirildiğine dikkati çeken Gürsoy, “Ev sahibi olmak isteyenlere de oldukça avantajlı bir fiyat politikası sunuyoruz. 1 milyon 250 bin TL ödemesini gerçekleştirdikten sonra imarlı arsasının tapusu alan herkese, imalat sonrasında hiçbir ek ödeme, kredi ya da faiz uygulamasına tabi tutulmadan 100 metrekarelik 2+1 ölçülerindeki dairesinin anahtarı teslim edilecek” dedi.

Son olarak tüm ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremde de bir sosyal sorumluluk projesi üstlendiklerinin anlatan Gürsoy, sonrasında bu sosyal sorumluluk projesinin bakanlık aracılığı ile “Evim yuvan olsun” projesine dönüşmesine öncülük ettiklerini altını çizdi. Gürsoy, konut sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların 0224 361 50 50 numaralı telefondan ya da www.worldgayrimenkul.com web adresinden proje detaylarını öğrenebileceklerini sözlerine ekledi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31