banner38

banner31

Keskinoğlu, İhracatın Yıldızları’nda parlamaya devam ediyor

Keskinoğlu, kanatlı sektörlerindeki başarılı ihracat performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kanatlı sektöründe en çok ihracat yapan üçüncü firma olarak büyük bir başarı elde eden Keskinoğlu, sektördeki güçlü konumunu “İhracatın Yıldızları” ödülünü bir kez daha alarak yeniden kanıtladı.

ŞİRKETLER 07.05.2024, 00:10
Keskinoğlu, İhracatın Yıldızları’nda parlamaya devam ediyor
banner40

Keskinoğlu, yurt dışı satışlarıyla Ege İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde önemli bir başarı elde etti. Keskinoğlu, 2022 yılında gösterdiği üstün performansın ardından, 2023 yılında da zorlu rekabet koşullarının yaşandığı kanatlı kategorisinde “İhracatın Yıldızları” ödülünü almaya hak kazandı.

Ege İhracatçıları Birliği'nin her yıl düzenlediği törende, su ürünleri, kanatlı eti, yumurta, bal, süt ve süt ürünleri gruplarında ihracatta en iyi performansı sergileyen ilk 5 firmaya ödüller veriliyor. Keskinoğlu, kanatlı sektöründe en çok ihracat yapan üçüncü firma olarak bu ödülü hak ettiğini bir kez daha kanıtladı.

29 Nisan Pazartesi günü, Ege İhracatçıları Birliği binasında düzenlenen törende, Keskinoğlu adına ödülleri, İhracat Müdürü İlker Dinçer aldı. Yaptıkları çalışmaların takdir edilmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden Dinçer: “Ödüller bizi motive ediyor ve doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor.” dedi. Bugün 66 ülkeye 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile ihracat ağının her geçen gün büyüdüğünü belirtti.

Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Girit, İhracatın Yıldızı Ödül Töreni’nde ödül kazanan firmalara plaket yerine kendi adlarına Ege Orman Vakfı tarafından dikilen fidanların sertifikasını takdim etti. Su ürünleri ve hayvansal mamuller sektöründe ihracat şampiyonları için Manisa Akhisar mevkisinde 1.000 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Türkiye’nin ilk ve tek tam entegre tavukçuluk kuruluşu olan Keskinoğlu; piliç eti, sofralık ve pastörize yumurta, ileri işlem ürünleri ve viyol üretiyor. 66 ülkeye ihracat yapan Keskinoğlu, ağırlıklı olarak Orta Doğu, Balkanlar ve Afrika ülkelerine yumurta, piliç eti, ileri işlenmiş ürünleri ihraç ediyor. Damızlık tesislerinde, yarka tesislerinde, kuluçka tesisinde ve yem fabrikalarında en güncel teknolojiyi kullanıyor ve yüksek hijyen standartları uyguluyor. Keskinoğlu entegre tesislerinde yetiştirilen yumurtacı tavuk dışkılarının doğaya geri dönüşümünün en iyi şekilde sağlanması amacıyla gübre tesisleri de bulunuyor. Bu tesislerde, en son teknoloji kullanılarak Avrupa standartlarında gübre üretimi gerçekleştiriliyor.

Keskinoğlu Tavukçuluk bu yıl, Türkiye’nin 1 numaralı yem firması Proyem ve süt üretiminde Türkiye’nin ilk beş firması arasında yer alan Yörsan markalarının dâhil olduğu Matlı Şirketler Grubu’na katılarak daha da büyüdü. Bu birleşmeyle gücüne güç katan Keskinoğlu, yem ve süt sektöründeki faaliyetleriyle protein zincirinin diğer halkalarında da yer alan büyük bir grubun parçası oldu. Keskinoğlu, Matlı grubunun besin değeri yüksek ürünlerle tüketicilerin yaşam kalitesini arttırmak ve toplum refahını; sosyal, çevresel ve ekonomik açıdan yükseltmek vizyonunun bir parçası olarak yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Keskinoğlu’nun hedefi, hem iç hem de dış pazarlardaki paydaşlarına “işte bu” dedirten lezzet ve iş modellerini ortaya koymak.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
25°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:53
Güneş 05:38
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:22
Yatsı 22:00