banner38

banner31

banner41

ELM Kimya çevreci üretimle büyüyor

Polimerler, petrol ürünleri ve diğer emtiaların dağıtımı ve ticaretini yapan uluslararası bire şirket olma vizyonuyla 2018 yılında kurulan ELM Kimya, sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve sirküler ekonomi çerçevesinde Türkiye ve doğaya daha fazla katkıda bulunmayı hedefliyor.

ŞİRKETLER 09.11.2022, 18:54
ELM Kimya çevreci üretimle büyüyor
banner40

Aile şirketi olarak iki genç girişimci Abdullah Emir Yıldız­han ve Fatih Selim Yıl­dızhan tarafından kurulan firma kurulu­şundan bugüne kadar geçen süreçte petro­kimya endüstrisinin ileri gelen ham madde üreticileri ile kurduğu iş birlikleri çerçeve­sinde kaliteli ve geniş ürün yelpazesini, rekabetçi fiyat per­formansı ile müşterilerine sunuyor.

EMİN ADIMLARLA 2024 HEDEFLERİNE

ELM Kimya olarak geçtiğimiz yıl ba­şarılı bir performans sergilediklerini dile getiren Yıldızhan, firmanın uzun vadeli hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi. Bu yıl içinde cirolarının 1 milyar 100 milyon lirayı aştığını ve yıl sonuna kadar 1,5 milyar liraya ulaşmayı ön­gördüklerini kaydeden Abdullah Emir Yıldız­han, “Pan­demi, yüksek enf-lasyon, savaş ve enerji krizi­nin etkile­rine rağmen ELM Kimya ekiplerinin üstün çalışma­ları ve kararlılıkları sayesinde bu başa­rıyı sağladık” dedi.

Abdullah Emir Yıldızhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pandemi sonrası eko­nomik toparlanma bağlamında, üç ta­mamlayıcı ürün grubumuza dayanan plastik ham madde tedarikimiz ile güçlü büyüme hedeflerimize ulaş­maya devam etmekteyiz. Bu ürünleri­miz ise polimerler, geri dönüşüm plastikler ve masterbatchler.”

SİRKÜLER EKONOMİYE DESTEK

ELM Kimya olarak sürdü­rülebilir bir dünyada, çev­recilik anlayı­şıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirten Fatih Selim Yıldızhan, “Bu anlayışla 2018 yılından beri plastik ham maddelerin geri dö­nüşümünü yaparak, ülke ekonomi­sine katkı sağlamanın yanı sıra, global pazarda da sirküler ekonomiye destek vermekteyiz” diye konuştu. Kurulduk­ları gün­den beri yılda 25 bin tondan fazla geri dönüşüm ham mad­desinin üretime tedarik edilmesini sağladıkları bilgisini veren ELM Kimya kurucula­rından Fatih Selim Yıldızhan, böylece plastiklerin üretiminde harcanan kay­nakların korunmasını sağlayarak, kar­bon salınımının engellenmesine katkıda bulunduklarını belirtti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
22°
az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52