banner38

banner31

Eker, Sektörünün En Beğenilen Şirketlerinden Biri Olmaya Devam Ediyor 

Eker Süt Ürünleri, yeni deneyimler yaşatan ürünlerinin yanı sıra sektöre ve topluma fayda sağlayan faaliyetleriyle beğeni toplamaya devam ediyor. Süt ve süt ürünleri sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Eker; Capital Dergisi öncülüğünde, ZENNA Araştırma ve Danışmanlık tarafından yapılan "İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında üst üste üçüncü kez en beğenilen şirketlerden biri seçilmenin gururunu yaşıyor.

ŞİRKETLER 02.01.2023, 14:04
Eker, Sektörünün En Beğenilen Şirketlerinden Biri Olmaya Devam Ediyor 
banner40

Türkiye'yi lezzet ve sağlıkla buluşturan Eker Süt Ürünleri, Capital Dergisi'nin 22 yıldır gerçekleştirdiği "En Beğenilen Şirketler" araştırmasında üst üste üçüncü kez sektörünün en beğenilen üç şirketinden biri seçildi. Yenilikçi ve sürdürülebilir performansıyla fark yaratan kuruluşları belirleyen araştırma; Türkiye'de en iyi 20 şirketin yanı sıra sektörlerinin en beğenilen ilk 3 şirketini de ortaya çıkardı. Eker, 2020 ve 2021'de olduğu gibi 2022 yılında da, "Süt ve Sütlü Mamuller" kategorisinde en beğenilen ilk üç şirket arasında yer aldı.

En Beğenilen Şirketler, tüm iş dünyasının temsilcilerinin görüşleriyle belirlendi

Capital Dergisi'nde yer alan bilgilere göre "En Beğenilen Şirketler" araştırması Eylül-Kasım 2022 tarihleri arasında online (CAWI) anket tekniği uygulanarak yapıldı. Farklı sektörlerden 422 şirketi temsilen 1.710 yönetici araştırmada yer aldı. En Beğenilen Şirketler, tüm iş dünyasının temsilcilerinin görüşleriyle belirlendi. Sektörlerin En Beğenilen Şirketleri ise ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleri alınarak belirlendi. Ankete katılan yöneticiler, görev yaptıkları kuruluşları dışarıda tutarak hem Türkiye hem kendi sektörleri için en beğendikleri şirketleri belirtti.

Eker’in marka özü: "İyi Marka”

Eker'in En Beğenilen Şirketler sıralamasındaki sürdürülebilir başarısı, "İyi Ki Var" mottosuyla yaptığı çalışmalar çerçevesinde gerçekleşiyor. “İyi ki Var" söylemi altında "İyi Üretim" yapan marka; su kaynaklarının korunması, karbon ayak izinin azaltılması, temiz lojistik, daha az atık gibi sürdürülebilirlik amaçlarıyla hareket ediyor. Eker’in, “İyi Ürün" vaadinin altında ise katkı malzemelerinin ürünlerin içinde bulunmaması, glikoz-fruktoz esaslı şurupların kullanılmaması, şeker oranının azaltılması veya bazı ürünlerde hiç olmaması, ambalaj atıklarının azaltılması unsurları yer alıyor. "İyi Yönetim" anlayışıyla eşitlikçi ve katılımcı bir ortam yaratan Eker, çalışan markası yaklaşımıyla insan kaynakları vizyonunu her daim geliştiriyor. Eker, "İyi Marka" başlığı altında ise Eker I Run Koşusu, TAYK – Eker Olympos Regatta Yelken Yarışı, Otizmli Bireyler İş Gücünde istihdam modeli gibi ses getiren etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor.

 

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26