banner38

banner31

banner41

Uluslararası sağlık turizmi TOBB çatısı altında birleşti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde 64. Sektör Meclisi olarak Türkiye Uluslararası Sağlık Turizmi Meclisi kuruldu. Meclis Başkanlığına HLC Plastik, Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi kurucu ortağı Dr. Özgür Öztan seçildi…

SEKTÖRLER 03.07.2021, 11:42
Uluslararası sağlık turizmi TOBB çatısı altında birleşti
banner40

Meclis Başkanlığına HLC Plastik, Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi kurucu ortağı Dr. Özgür Öztan seçildi.

Meclisin seçimli ilk toplantısı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Özgener’in başkanlığında Meclis Başkanlık Divanını seçmek ve sektörün güncel konularını istişare etmek üzere video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Özgener burada yaptığı konuşmada, sektör meclislerinin kuruluş amacı ve çalışma esaslarını anlattı. Sektör meclislerinin kamu ile işbirliği içinde çalışan etkin bir mekanizma olduğunu belirten Mahmut Özgener, “Türkiye Uluslararası Sağlık Turizmi Meclisimiz de bu anlamda yapacağı çalışmalarla ülkemizin uluslararası sağlık turizmi alanında cazibe merkezi olması ve hasta payının artması noktasında önemli rol oynayacaktır” dedi.

Meclis Başkanlık Divanı seçimi

Açılış konuşmasının ardından Meclis Başkanlık Divanı seçimi gerçekleştirildi. Meclis Başkanlığına HLC Plastik, Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi kurucu ortağı Dr. Özgür Öztan, Meclis Başkan Yardımcılığına ise Güven Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Genco Çetinkanat seçildi.

Tüp bebek, plastik cerrahi, saç ekim, göz hastaneleri, diş poliklinikleri, obezite cerrahisi, organ nakli, onkolojik tedavileri, termal tedaviler, fizik tedavi, hasta ve yaşlı bakım hizmetleri dallarında faaliyet gösteren hastaneler, klinikler ve merkezler ile TÜRSAB’ın katkıları ile oluşan Türkiye Uluslararası Sağlık Turizmi Meclisi, Türkiye’nin bu alanda markalaşma sürecinde yol haritasının belirlenmesine de katkı sağlayacak.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
17°
parçalı bulutlu
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50