banner38

banner31

TEKSİDER, emin adımlarla ilerliyor

Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi İş İnsanları Derneği (TEKSİDER) Yönetimi sektörlerine ve Bursa ekonomisine katkı sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dernek, tekstil ve konfeksiyonun alt sektörlerinin gelişimine destek verecek komisyonlarla hedeflerine giden yolda adımlarını güçlendirecek.

SEKTÖRLER 19.02.2024, 10:11 19.02.2024, 10:21
TEKSİDER, emin adımlarla ilerliyor
banner40

TEKSİDER Yönetimi, üyeleriyle bir araya gelerek kısa ve uzun vadeli hedeflerini ve çalışmalarını masaya yatırdı. Aynı zamanda TEKSİDER’in ilk alt komisyonu olan Nakış Komisyonu’nun NY Nakış Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yoğurtçuoğlu’nun başkanlığında oluşturulduğu toplantıda konuşan TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, sektörlerinin ihracat potansiyeli, istihdam olanakları ve ekonomik kalkınma açısından önemli bir role sahip olduğunu söyledi.

“TEKSİDER, sektörün sesi olacak”

TEKSİDER’i sektörlerinin iş dünyasındaki sesi ve temsilcisi haline getirmek için kurduklarını ve sektör temsilcilerini tek çatı altında birleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Nermin Ceyhan, “İş alanımızdaki Türkiye çapında ilk ve tek dernek çatısı altında bu gücü birlikte inşa ettiğimiz için siz değerli yol arkadaşlarıma minnettarım” dedi.

Kuruldukları günden bu yana çalışmaları ile kamuoyunda ses getirdiklerini belirten Nermin Ceyhan, şunları söyledi: “Elliden fazla birbirinden değerli üyemizle yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz en kısa sürede 100 üyeye ulaşmak. Önümüzdeki dönemlerde de sektörümüz için yeni başarılara, çalışmalara imza atmak istiyoruz. Değerli üyelerimizin ve sektör temsilcilerimizin katkıları ile TEKSİDER bayrağını hep birlikte daha yukarılara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
açık
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30