banner38

banner31

Enerji tasarrufu sağlayan ürünler tanıtıldı

Tesisat Enerji Doğalgaz Mühendisleri Sanayici İş İnsanları Derneği (TEDSİAD), üyelerini ve sektör temsilcilerini sektörel gelişmelerden haberdar eden, tedarikçi firmaların ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgilendiren çalışmalarına devam ediyor.

SEKTÖRLER 31.08.2023, 12:30
Enerji tasarrufu sağlayan ürünler tanıtıldı
banner40

Movempick Otel’de Demirdöküm ana sponsorluğunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Demirdöküm firma yetkilileri tarafından TEDSİAD üyelerine ve sektör temsilcilerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Seminer hakkında bilgiler veren TEDSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Sılacı, “Bugün Demirdöküm ana sponsorluğunda ve derneğimizin işbirliğinde üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımları ile Demirdöküm’ün ana ürün gruplarının tanıtımlarını hep birlikte gerçekleştirdik. TEDSİAD olarak her ay için bu şekilde bir etkinlik organize etmeyi planlıyoruz. Sektörümüzün güncel gelişmelerine dair, alanımızda imalat yapan firmaların yetkililerinin katılımları ile eğitim ve bilgilendirme programlarımızı düzenli aralıklarla gerçekleştireceğiz. Bursa ekonomisi ile öncü bir şehir. Bursamız doğalgaz ve mekanik tesisat sektöründe Türkiye’nin en üretken şehirlerinden biri. Dinamik, üretken ve sürekli artan bir nüfusa sahibiz. İnşaat ve yapı anlamında ciddi atılımlar var. Bursamız’da 270’in üzerinde yetkili firmamız mevcut. Üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizle birlikte ortak akıl yoluyla sektörel sorunlarımızı belirleyip çözümlerine fayda sağlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda yalnızca sektörümüze değil hayatın her alanına katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri üretmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Demirdöküm Güney Marmara Bölge Yöneticisi Aydın Er ise, gerçekleştirdikleri bilgilendirme toplantısı hakkında şunları söyledi:

“Demirdöküm, yaklaşık yetmiş yıllık bir marka. TEDSİAD ile birlikte gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuzla birçok üründe ilkleri üreten Demirdöküm’ün ürünlerini ve avantajlarını sektör temsilcilerine anlatacağız. Özellikle de çok ciddi bir enerji tasarrufu sağlayan ve dünyada önemli bir yere konumlanan ısı pompası ve enerji tasarrufuna faydaları hakkında bilgiler vereceğiz. Doğa ve çevre, yenilenebilir enerji ürünleri konusunda Almanya ve Türkiye’de yatırımlarımız mevcut. Doğalgaz ve diğer çevreci ürünler hakkındaki algıyı bu tür çalışmalarımızla yukarı çekmeye çalışıyoruz.Bu konuda bizlere destek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Programda, firma yetkilileri tarafından TEDSİAD üyeleri ve sektör temsilcilerine Demirdöküm’ün ürünleri ve alanındaki yenilikleri hakkında bilgiler verildi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:55
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:07
Yatsı 21:37