banner38

banner31

banner41

Cansan Alüminyum mükemmellik kültürü faaliyetlerini sürdürüyor

Sürekli geri dönüştürebilme özelliğiyle dünyanın en çevreci metalleri arasında nitelendirilen alüminyumu işleyerek birçok sektöre kazandıran Cansan Alüminyum, şirketin her kademesindeki çalışanlarının mükemmellik kültürüyle iç içe olması yönündeki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

SEKTÖRLER 24.04.2021, 17:13
Cansan Alüminyum mükemmellik kültürü faaliyetlerini sürdürüyor
banner40

Otomotiv sektörü başta olmak üzere solar enerji sistemleri, raylı sistemler, makine endüstrisi, inşaat gibi birçok farklı sektör için alüminyum profil sistemleri ve çözümleri üreten Cansan Alüminyum’da Kaizen Komitesi’ne iletilen çalışmalar arasından kazanım, maliyet, metodolojik yaklaşım vb. kriterler ışığında yapılan değerlendirmeler neticesinde dereceye giren çalışmalar ödüllendirildi. 2009 yılından bu yana Kaizen sistematiği içerisinde üretimdeki süreçlerin iyileştirilmesi adına çalışmalar gerçekleştiren Cansan Alüminyum’da dereceye giren çalışanlara teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler şirket yönetiminin katılımıyla gerçekleştirilen törende sahiplerine takdim edildi.

“GELİŞİM VE DÖNÜŞÜM ODAKLIYIZ”

Üretim süreçlerinde iyileştirmelerin önemine değinen Cansan Alüminyum Genel Müdürü Selim Güney, Kaizen projelerinin çok değerli olduğunu belirtti. Kaizen ekiplerinin bu süreçte ince detaylar bazında çalıştığını da aktaran Güney; Cansan Alüminyum olarak müşterilerine kaliteli ve sıfır hatasız ürün sunmak adına çalıştıklarını aktararak kuruldukları günden bu yana sürekli gelişim ve dönüşüm odaklı faaliyetler yürütmeye önem verdiklerinin altını çizdi ve bu doğrultuda başarılı performans gösteren tüm çalışanlarını tebrik etti.

Cansan Alüminyum Fabrika Müdürü Eren Erkan ise Kaizen çalışmalarının verimlilik ve nitelik bazında pozitif etki yarattığını ifade ederek “Bu çalışmalarımız neticesinde oluşan ya da oluşabilecek hatalara ve kayıplara karşı sürekli gelişim faaliyetleri gerçekleştiriyoruz, bu noktada Kaizen çalışmaları oldukça önem teşkil ediyor” dedi. Erkan verimliliği arttırmak adına sürece katkı sağlayan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17