banner38

banner31

banner41

BEKSİAD yönetiminden emektarlara vefa

Kuruluşundan bu yana BEKSİAD çatısı altında sektöre ve Bursa’ya hizmet veren başkanlar, yöneticiler ve kurucular BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız’ın düzenlediği vefa yemeğinde bir araya geldi.

SEKTÖRLER 19.05.2023, 17:05
BEKSİAD yönetiminden emektarlara vefa
banner40

Derneklerinin kuruluşunun 20. yılını kutlayan BEKSİAD Yönetimi, anlamlı organizasyonlara imza atıyor. Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ve yönetimi bu kapsamda derneklerinin kuruluşundan bu yana görev yapan başkanları, yöneticileri ve kurucuları misafir etti. 

BEKSİAD olarak kuruldukları ilk günden bu yana her geçen gün büyüyerek, gelişerek bu günlere geldiklerini belirten Ömer Yıldız, “Bir yandan Bursa ekonomisinin lokomotiflerinden bebe konfeksiyonu sektörünün kalbi Vişne Caddesi’nin ve buradaki iş insanlarımızın günümüz şartlarına uygun bir şekilde işlerini büyütebilmesi için çalışmalarımızı yürütürken, diğer yandan da sosyal projelerimizle örnek olduk ve olmaya da devam ediyoruz” dedi.

 “DAHA NİCE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

BEKSİAD’ın takdirle takip edilen çalışmalarında ilk gününden bu yana hizmet veren her kademeden büyüklerinin, arkadaşlarının emeği olduğunu söyleyen Ömer Yıldız, şunları söyledi: “İnşallah hep birlikte daha nice güzel işlere imza atarak Bursa’mıza ve ülkemize daha fazla katkı sunacağız. Bu yolda bizlere destek olan, bizlerle birlikte yol yürüyen herkese teşekkür ediyoruz.”

Toplantıya katılan tüm başkan ve yöneticiler, teker teker söz alarak BEKSİAD’ın 20. yılına kadar olan gelişimini ve çalışmalarını anlattı. İlk olarak söz alan BEKSİAD’ın önceki dönem başkanlarından Nihat Alpay, büyük uğraşlar sonunda Vişne Caddesi’nin ve sektörün sözcüsü haline gelen dernekleri için emeği geçen herkese teşekkür etti. Rıdvan Güler’de sektörel projelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk faaliyetleri ile BEKSİAD’ın Bursa’da örnek gösterilen bir dernek haline geldiğini belirtti. Önceki dönem başkanlarından Halil Atalay’da Bursa ekonomisinin lokomotiflerinden olan bebe ve çocuk konfeksiyonunun Türkiye çapındaki merkezlerinden biri haline gelen Vişne Caddesi ve buradaki iş insanlarına katkı sunmanın yanı sıra BEKSİAD’ın her geçen gün büyüyen bir ivme ile adından söz ettirdiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
20°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:16
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:51
Yatsı 21:16