banner38

banner31

banner41

Başkan Alpay: “Lise gönül elçilerini yetiştiriyor”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimini ve eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

SEKTÖRLER 14.06.2021, 17:47
Başkan Alpay: “Lise gönül elçilerini yetiştiriyor”
banner40

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile beraberindeki heyet, Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Türkmen eşliğinde liseyi gezerek, öğrencilerle yemek yedi ve sohbet etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Başkanı Nihat Alpay, Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin Türkiye ile diğer ülkeler arasında gönül köprüsünün inşa edilmesi noktasında önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekti. Başkan Nihat Alpay sözlerini şöyle sürdürdü; “Lisemiz gönül coğrafyası diye tanımladığımız ülkelerde gelen Müslüman kardeşlerimize ev sahipliği yapıyor. Hem mimarisi hem de yönetimiyle çok güzel bir eser olmuş. Bursa’mızda uluslararası seviyede, her branşta eğitim veren böyle bir lisenin varlığı geleceğimiz olan evlatlarımızın yetişmesi ve ülkemizin ilişkilerinin gelişmesine büyük katkı sağladığı kanaatindeyim. Buradaki öğretmenlerimiz ve müdürümüze emekleri için teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.

Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Türkmen de MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederken, lisenin mevcut öğrenci sayısı ve faaliyetlerine ilişkin sunum yaparak MÜSİAD heyetini bilgilendirdi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
21°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50