banner38

banner31

banner41

TOSYÖV Bursa dijitalleşmeyi masaya yatırdı…

TOSYÖV Bursa, KOBİ’lerin dijitalleşmesine yönelik faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda üyelerini Uyumsoft yöneticileriyle buluşturan TOSYÖV Bursa yönetimi, dijitalleşmede önemli bir aşama olan ‘bulut’ konusunu masaya yatırdı.

İŞ DÜNYASI 26.12.2022, 17:24
TOSYÖV Bursa dijitalleşmeyi masaya yatırdı…
banner40

Eğitim programının açılışında, sürdürülebilirlik ve KOBİ’lerin dijitalleşme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan TOSYÖV Başkanı Yavuz Kazangil, “TOSYÖV olarak amacımız her zaman sürdürülebilir işletmeler için farkındalık oluşturmak ve bilgilendirmelerde bulunmak olmuştur. Sürdürebilir işletmeler gelişime, değişime açık olmaları onları geleceğe taşıyacaktır. Bu kapsamdaki etkinliklerimize devam ediyoruz. Dijitalleşmede bunlardan sadece biri ve KOBİ’lerin gelişiminde de önemli bir aktör. Yalnızca dijitalleşmek bir maliyet iken, bunu çalıştıracak sistemleri kurmakta ayrı bir maliyet. İşte bu yüzden bulut sistemleri hakkında bilgi almak, neler yapabileceğimizi ve bize faydalarını öğrenmek için bir araya geldik” dedi.

UYUMSOFT’UN BULUT SİSTEMİ

Programda, Uyumsoft Bulut Hizmetleri Genel Müdürü Arif Erhun Öçal, tarafından gerçekleştirilen sunumda, KOBİ’lerin dönüşümü, e-dönüşüm, bulut tabanlı ticari çözümler üreten yazılımlar ve dijital dönüşümdeki süreç hakkında bilgiler paylaşıldı.

Küçük büyük demeden, her ölçekteki firmaya uygun bulut tabanlı hizmetler sunduklarını ifade eden Genel Müdür Arif Erhun Öçal, firmaların yükünü hafifleten çözümler ürettiklerini belirterek, “Firmalarda, işletmelerde onların ihtiyaçlarına göre yazılımlar üretiyoruz. Bunu da var olan sistemleriyle entegre ediyoruz.  Bu süreçte firmanın normal işleyişi devam ediyor. Biz entegre yöntemimizle hem veri kaybını engelliyoruz hem de normal işleyişin sekteye uğramasının önüne geçiyoruz. Firma sahibinin kolayca stok takibini yapabileceği, gelir ve giderini görebileceği sistemler hayat geçiriyoruz.  Bu çözümlere örnek vermek gerekirse ekoTicari uygulamamız. Sizlerin gereksiz, ihtiyacınız olmayan yatırımları yapmanızın önüne geçiyor.  Diğer bir yanıyla da sizlerin her yerden işletmenize erişmenizin önünü açıyor.  Dijital dönüşümde birçok etken var. KOBİ’lerin alt yapısı ve çalışanların bilgi birikimi de dijital dönüşümdeki süreçte önemli etkenlerden” diye konuştu.

Eğitim üyelerin soru ve bilgi alışverişiyle son buldu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
11°
az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52