banner38

banner31

BEV Mütevelli Heyet toplantısı gerçekleştirildi

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Mütevelli Heyet toplantısı gerçekleştirildi ve mali konular değerlendirildi.

İŞ DÜNYASI 19.02.2024, 11:19 19.02.2024, 11:25
BEV Mütevelli Heyet toplantısı gerçekleştirildi
banner40

BALKANTÜRK Evi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Mütevelli Heyet toplantısında Divan Başkanlığını Öztürk Yazıcı, divan katipliklerini ise İskender İskenderoğlu ve Hakan Başat yaptı.

Toplantının açılışında konuşan BEV Saymanı Mümin Pekcan, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın mali tablolarının sunumunu yaparak 2024 yılının tahmini gelir ve gider tablolarını açıkladı. Yapılan oylamayla hesaplar ve faaliyetlerinden dolayı yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ibra edildi. Çalışma raporu, bütçe ve bilanço mütevelli heyeti üyeleri tarafından oy birliği ile onaylandı.

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı İlhan Uslu yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini vurgularken, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Uslu, "Mütevelli Heyet Üyesi sayımızı artırmak istiyoruz. Nitelikli yeni üyelerimizle temsil gücümüzün daha fazla olacağına inanıyoruz" dedi.

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesillerin yetişmesine katkı vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Uslu, "Burs verdiğimiz öğrenci sayısı ile burs miktarlarını da artıracağız. Kız öğrenci yurdu ile ilgili çalışmalarımızı da tamamladık. Yerel seçimler sonunda Nisan sonu, Mayıs başı gibi temel atmayı planlıyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

BEV Mütevelli Heyet toplantısı dilek ve temenniler bölümünde ise BEV Kurucu Başkanı Naci Şahin ve BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir başta olmak üzere vakıf üyeleri görüşlerini paylaştı.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
açık
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29