banner38

banner31

BEBDER, sektörün geleceği için çalışmalarını sürdürüyor

Bursa Emprime Baskıcılar Derneği (BEBDER) Yönetimi, sektörlerinin katma değerini arttıran, dünya standartlarında üretim ve çalışma şartları ve katle anlayışını merkeze alan çalışmalarını sürdürüyor.

İŞ DÜNYASI 12.07.2023, 23:52
BEBDER, sektörün geleceği için çalışmalarını sürdürüyor
banner40

BEBDER, dernek merkezlerinde aylık olağan yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştir. Yönetim kurulu, üyeler ve sektör temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda konuşan BEBDER Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yenikapı, “Yılın ilk yarısında yaşadığımız ve hepimizi yasa boğan depremler, Rusya – Ukrayna Savaşı, iki seçimle yaşadığımız süreç ülke ekonomisine bir durağanlık getirdi. Üretim ve çalışma maliyetlerinin artması hepimizin işlerini zorlaştırdı ancak bu süreçten hep birlikte güçlenerek ayrılacağımıza inanıyorum.Bunun yolunun doğru maliyet hesapları, doğru muhasebe ve kalite, fiyat politikamızdan ödün vermemizden geçtiğini hepimiz biliyoruz” dedi.

Sektörlerine değer katmak adına kurdukları BEBDER çatısı altında hep birlikte fiyat, kalite standartlarını merkeze alarak, hep birlikte işlerinin değerini arttıracaklarını vurgulayan Fuat Yenikapı, şunları söyledi:

“Bu konuda ve diğer tüm çalışmalarımızda fikir ve iş birliği ile adım atacağımıza inanıyorum.Tüm bu çalışmalarımızı yürütürken bir yandan da Bursa, ülke kamuoyuna sektörümüzün durumunu, talep ve ihtiyaçlarımızı, sorunlarımızı duyurmak adına önemli adımlar atıyoruz, atacağız. Bursamızın dinamiklerini oluşturan ve işimizle birebir alakalı olan resmi kurumlar ile sivil toplum örgütlerine ziyaretlerimizle işbirliklerimizi arttıracağız. Yine siz değerli üyelerimiz ve sektör temsilcilerimize yapacağımız ziyaretlerle gündem konularımızı, taleplerimizi belirleyerek ilgili makamlara çözüm önerilerimizle birlikte sunacağız. Bu yola hep birlikte çıktı ve kısa sürede uzun bir mesafe kat ettik. Hep birlikte daha nice güzel işler imza atacağımıza inanıyorum.”Fuat Yenikapı,

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
kapalı
banner36
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39