banner38

banner31

banner41

MÜSİAD Bursa 3 Nisan’da deprem bölgesine gidiyor

Depremin yaralarının sarılması amacıyla ilk günden bu yana seferber olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, dernek merkezinde kurulan iftar sofrasında Bursa’daki depremzede aileleri ağırladı.

GÜNDEM 30.03.2023, 12:15
MÜSİAD Bursa 3 Nisan’da deprem bölgesine gidiyor
banner40

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alparslan Şenocak’ın ev sahipliğindeki iftar programına Hatay ve Kahramanmaraş’tan Bursa’ya gelen depremzede aileler katıldılar.

İftar programında konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alparslan Şenocak, “Sizler bizim misafirimizsiniz, iftar soframıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

En büyük temennilerinin depremzedelerin yaralarının bir an önce sarılması olduğunu söyleyen Şenocak, “Biz de MÜSİAD olarak Genel Merkezimizin öncülüğünde bu yaraların sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Oradaki ticari hayatın ihyası ve binaların, şehirlerin inşası için çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikli hedefimiz oradaki işletmelerin yeniden ayağa kaldırılması ve en büyük yardımlaşma uygulamamız olan Karz-ı Hasen Sandığımız ile bölgedeki işletmelere yardımcı oluyoruz. MÜSİAD'lılar olarak kendi içimizde Karz-ı Hasen Sandığımıza sağladığımız katkılar deprem bölgesindeki işletmelerin yeniden ayağa kalkmasında kullanılacak. Tabi bununla beraber artan istihdam ve üretimin ardından bu kentlerin tekrar imarı için yol açılmış olacak” şeklinde konuştu.

“DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

MÜSİAD Bursa Şubesi yönetimi olarak 3-5 Nisan tarihleri arasında Hatay, Gaziantep, Adıyaman ve Kahramanmaraş’a gideceklerini açıklayan Alparslan Şenocak, “Deprem bölgesinde kardeşlerimizle iftar sofralarında hep beraber olacağız. MÜSİAD Bursa şubesi yönetimi olarak bölgedeki MÜSİAD Şubelerinin yöneticileriyle hem istişareler yapacağız hem de depremzede kardeşlerimize yanında olacağız” dedi.

Başkan Alparslan Şenocak, “Depremin yaralarının sarılması amacıyla ilk günden bu yana seferber olduk, olmaya da devam edeceğiz. 3-5 Nisan programında da erzak kolileri dağıtacağız, aş evlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yapacağız. Onların yanında olduğumuzu, acılarını paylaştığımızı bu vesile ile bir kez daha kendilerine ifade edeceğiz” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alparslan Şenocak iftar programı sonrası konuk depremzede ailelerle bir süre sohbet ederek durumları hakkında bilgiler aldı.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
18°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:16
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:51
Yatsı 21:16