banner38

banner31

banner41

Kayapa OSB’de Yalçın Toy güven tazeledi….

Bursa’nın en yeni organize sanayi bölgesi durumunda olan ve yeni yatırımlar konusunda yoğun ilgi gören Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nde (Kayapa OSB) Başkan Yalçın Toy güven tazeledi.

GÜNDEM 01.05.2023, 11:03
Kayapa OSB’de Yalçın Toy güven tazeledi….
banner40

Altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan ve çevreye duyarlı OSB olan Kayapa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyete dahil edilecek 7 asil ve 7 yedek üye seçimi gerçekleştirildi.

Kayapa OSB’nin yeni hizmet binasında gerçekleşen katılımcıların Müteşebbis Heyete dahil edilmesi seçim toplantısı sonucunda, Yalçın Toy, Ali Güler, Salim Balcı, Cüneyt Canbolat, Taner Yıldırımlar, Ali Karen ve Süleyman Uzan asil üyeliklere, Özer Avdıcı, Murat Garip, Hakan Söğünmez, Alper Kaya, Bülent Tavukçu, Ferhat Gülmez ve Abdullah Gençal da yedek üyeliklere seçildiler.

Mehmet Baş’ın Divan Başkanlığı, Tayfun Kurdal ile Alper Kaya’nın da Divan Kurulu üyeliği yaptığı toplantıda konuşan Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy, “Geride bıraktığımız dönem bölgemizde makyajdan çok temel ihtiyaçları belirleyerek çalışmalarımızı yaptık. Bu dönemde iki ayrı altyapı ilahesi gerçekleştirdik ve sanayicilerimizin de iştirakiyle 20 milyon TL gibi bir bedel ödedik. Altyapı çalışmaları için BEBKA’dan da 4 milyon 600 bin TL hibe desteği aldık. Arıtma tesisi ile ilgili HOSAB’la iş birliği içinde hareket ediyoruz ve böylelikle bölgemizi yaklaşık 70 milyon TL gibi bir ek harcamadan kurtardık. Bölgemizin internet altyapısını tamamladık. Yollarımızın altyapı çalışmalarını tamamladık, şimdi asfaltlama işlerine başlayacağız. Yol yapım ihalesi 12 Mayıs 2023 tarihinde Ankara’da yapılacak. Bölgemize hizmet binası da kazandırdık ve önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17