banner38

banner31

BEKSİAD üyelerini Eğitimlerle Güçlendiriyor

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetimi, üyelerinin ve sektör temsilcilerinin günümüz üretim ve ticaret şartlarına uyum sağlayarak, dünya çapında rekabet gücünü yakalayabilmeleri için eğitim programlarını sürdürüyor.

GÜNDEM 11.08.2023, 18:03
BEKSİAD üyelerini Eğitimlerle Güçlendiriyor
banner40

BEKSİAD, Gürsu Belediyesi ile ortaklaşa olarak hayata geçirdiği ‘Biz Birlikte Güçlüyüz’ eğitim programı ile üyelerine ve çalışanlarına yönelik olarak üç gün sürecek bir eğitim programı başlatıyor. BEKSİAD merkezinde gerçekleştirilecek olan eğitim projesi kapsamında BEKSİAD üyeleri ve çalışanlarına ‘Kaliteli ve Verimli Üretim Teknikleri’, ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Anlayışı’ ve ‘Dijital Pazarlama, E-Ticaret, E-İhracat Destekleri’ konu başlıkları altında bilgiler verilecek.

Gürsu Belediyesi’nin Avrupa Birliği ve ICMPD desteği ile hayata geçirdiği programın protokolünü Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız imzaladı. Programda konuşan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, üyelerini ve sektörü günümüz şartlarına hazırlayıp, Bursa ekonomisine daha fazla katkı sunabilmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, eğitim programına desten veren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve ekibine teşekkür etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra çeşitli kurumlarla ortaklaşa olarak yürüttükleri eğitim programları ve sosyal projelerle Bursa’nın değerine değer katmak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Işık, bu yolda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30