banner38

banner31

ARTKAFKON’dan Uludağ OSB Başkanı Enes Çelik’e tebrik ziyareti…

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Enes Çelik’i ziyaret ettiler.

GÜNDEM 07.08.2023, 11:05
ARTKAFKON’dan Uludağ OSB Başkanı Enes Çelik’e tebrik ziyareti…
banner40

Ziyarette konuşan ARTKAFKON Genel Başkanı Manasoğlu, Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi nedeniyle Enes Çelik’i tebrik etti. Manasoğlu, “Bursa ortak paydamız. Bununla alakalı elbette ki kaynak olarak gördüğümüz üretim üstlerimiz, sanayi bölgelerimiz de çok önemli işlevsel görevleri yapıyorlar. Bursa'ya değer katacak her türlü çalışmada bizler de varız. Bu bakımdan sizlere ve ekip arkadaşlarınıza kolaylıklar diliyoruz” dedi.

ARTKAFKON heyetini ağırlamaktan memnun olduğunu belirten Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Enes Çelik de çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Birleşmenin ardından Bursa’nın üçüncü büyük OSB’si durumunda olduklarını, Uludağ OSB’de 230 fabrika bulunduğunu ve bu fabrikaların yüzde 80’inin tekstil sektöründe faaliyet gösterdiğini, bölgede 20 bin çalışanın istihdam edildiğini belirten Çelik konuşmasında şunları söyledi:

“Finansal durumunuza ilişkin borcumuzun bir yıl içerisinde kapatılmasıyla alakalı gerekli çalışmalar yapıldı. Hedefimiz bir yıl içinde borçsuz bir OSB olmak ve yaklaşık 160 milyonluk borcu kapatıp, diğer taraftan da elektriğinden suyuna kadar tüm altyapı çalışmalarını tamamlamak. Bunun yanında da üst yapı anlamında ilk etapta 5 tane cadde belirledik. Yılbaşına kadar bunu da hem asfaltını hem peyzajı hem yeni elektrik direkleri ile birlikte aydınlatma çalışmalarını da tamamlamak. Sırada 6 cadde daha var. Dolayısıyla finansal çalışmalarla birlikte altyapıyı tamamlayıp sosyal anlamda çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.”

ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Enes Çelik’i ziyareti değişik konularda karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
açık
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30