banner38

banner31

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan BEKSİAD’a ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, genel kurulun ardından Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DİĞER 04.04.2022, 13:05 04.04.2022, 16:15
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan BEKSİAD’a ziyaret
banner40

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), genel kurulun ardından dernek binasında Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ağırladı. Ziyarette BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın halkta karşılığını bulan çalışmaları olduğunu ifade ederek, “Kentsel dönüşüm ses getiriyor, biz de bunun farkındayız. Bu konuda inşallah Yıldırım daha da ön plana çıkar. Bu arada belirtmek isterim ki, Vişne Caddesi ve Vişne Ticaret Bölgesi uluslararası bir pazar oldu. Her geçen gün müşteri ağımız genişliyor. Biz de bölgemizin daha da güzelleşmesi, yurtdışından gelen ziyaretçilerin beğenilerinin artması için temel belediye hizmetlerini talep ediyoruz” diye konuştu.

Vişne Caddesi’nin ana arter olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bulunduğunu anlatan Yıldız, baharda Büyükşehir Belediyesi’nin caddede dönüşüm başlatacağını söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diledi.

Başkan Yılmaz, kentsel dönüşüm ile sadece bina yıkıp yerine yeni bina yapmadıklarını, imar uygulaması ile bölgelere sosyal donatı alanları da kazandırdıklarına işaret ederek, “Bu anlamda şehrin çehresi de değişiyor. Gün geçtikçe kentsel dönüşümün değeri daha da anlaşılacak” dedi.

Vişne Caddesi’nde kısa ve uzun vadede çözülmesi gereken konular bulunduğunu belirten Başkan Yılmaz, yapılacak dönüşümlerin istişare edilerek ve karşılıklı onayla ilerlemesi gerektiğini dile getirdi. Başkan Yılmaz, Vişne Ticaret Bölgesi’nin gelişiminin devam edeceğini ve bölgenin önümüzdeki dönemde öneminin daha da artacağını belirtti.

Başkan Yılmaz ayrıca Yıldırım’da geri dönüşümle ilgili ciddi baskılar yaptıklarını, Türkiye’ye örnek olacak bir projenin önümüzdeki günlerde lansmanını yapacaklarını kaydetti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
13°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30