banner38

banner31

banner41

Tertemiz ürün, hijyenik teslimat

Pandeminin başladığı ilk zamanlardan itibaren 'Tertemiz Ürün, Hijyenik Teslimat' mottosuyla hızlı bir şekilde hareket eden, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını ön planda tutarak aldığı önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Güvenli Üretim Belgesi'ne de sahip olan Çilek Mobilya, üretime ve çalışmalarına devam ediyor.

DİĞER 24.04.2021, 14:15
Tertemiz ürün, hijyenik teslimat
banner40

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Çilek Mobilya üretim tesislerinde ortak kullanım alanlarında Pandeminin ilk günlerinden itibaren sağlık önlemleri alındı ve tüm önlemler hassasiyetle devam ettiriliyor. Bu kapsamda her biriminde koronavirüse karşı alınması gereken uyarıcı levhalar ve led ekranlarla yansıtılan bilgilendirme yazıları yerleştirildi. Yemekhanelerde masalar kişiye özel numaralandırılırken, yemek yiyen personelin birbiriyle temasını en aza indirmek için yemek masalarına cam paravanlar konumlandırıldı. Çalışanların servise bindiklerinden itibaren sosyal mesafe kurallarına uyarak belirli bir oturma düzeni çerçevesinde fabrikaya gelmeleri sağlanıyor. Fabrikaya geldiklerinde ise ateşleri ölçülerek sağlık kontrolleri yapılıyor. Çalışanlar, girişten itibaren yeni maskelerini alarak ve dezenfektan tünelinden geçerek işe başlıyorlar. Bu uygulama giriş, çıkış ve tüm vardiya değişikliklerinde yapılıyor.

Aldıkları önlemleri, tesis girişinden itibaren üretimde de özenle devam ettirdiklerini belirten Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek; “Üretim tesisimizde her bir parça tek tek dezenfekte edilerek streçleniyor.160 derecelik dezenfektan tünelinden geçerek hijyenik hale gelmiş oluyor. Böylece müşterilerimize en hijyenik şekilde ürünlerimizi teslim ediyoruz. Ürünlerimizin sterilize edildiğini ve en temiz şekilde paketlendiğini gösteren etiketlerle birlikte paketleniyor. Bu paketlenme sayesinde müşterimizin evine geldiğinde ilk kez el değerek açıldığını göstermiş oluyoruz. Teslimatta, kurulum ekiplerimizin gerekli tüm hijyen önlemlerini alarak optimum sürede kurulum yapmasını ve evden ayrılmasını sağlıyoruz." dedi.

Çilek Mobilya mağazalarında ise sosyal mesafe ve hijyen kuralları mağaza içi yönlendiriciler ile sağlanıyor. Hijyen kurallarına dikkat edilerek, görevli personellerin de hassasiyetiyle mağazalarda tüm önlemler alınıyor. 

Türkiye'nin çocuk mobilyası denince ilk akla gelen markası bebek, çocuk ve genç odaları üreticisi Çilek Mobilya, alınan sağlık önlemleri ve hızlı aksiyonlar ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52