banner38

banner31

PERYÖN Güney Marmara şubesi büyümesini sürdürüyor

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi, üyeleri ve davetlilerin katıldığı organizasyonla ‘yaza merhaba’ dedi.

DİĞER 19.07.2023, 10:13
PERYÖN Güney Marmara şubesi büyümesini sürdürüyor
banner40

Referans Grup’a ait Alaattinbey Mahallesi’nde bulunan Bakioğlu Çiftliği’nde gerçekleştirilen program renkli anlara sahne oldu. Davetlilerin gönüllerince bir akşam yaşadığı programa ev sahipliği yapan Referans Grup’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feray Uzunçayır gecenin açılış konuşmasında, özel misafirlerini ağırladıkları çiftliklerinde PERYÖN üyeleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Referans Grup Genel Müdürü Abdullah İncedayı ise 40 dönümlük bir arazi üzerine kurulu olan mekanlarında düzenlenen özel buluşmaların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.

Organizasyonda konuşan ve çalışmaları hakkında bilgiler veren PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Özer ise 2023 yılının ilk altı ayının zihinlerde kalıcı izler bıraktığını belirterek, “Şubat ayında tüm ülke hatta dünya Kahramanmaraş merkezli iki şiddetli depremle çalkalandı. Canımız yandı. Tek yürek olduk. İhtiyaçları gidermeye, yaraları sarmaya çalıştık. Bizler de hem kurumsal, hem de bireysel kaynaklarımızla destek sağlamak için çırpındık. Yaraların sarılamayacağını, yaşananların unutulamayacağını biliyoruz. Biz unutmadık” dedi.

Mart ayında pandemi sebebiyle uzun soluklu ara verilen PERYÖN Zirvesi’ni tekrar düzenlemeyi arzu ettiklerini ancak yaşanan depremler nedeniyle bir kez daha hazırlıkları ertelemek durumunda kaldıklarını anlatan Neslihan Özer, “Az kaldı, bizde hazırlıklar tam gaz, çıtayı yükseltmekten korkmuyoruz. Zengin içerikli ve keyifli bu organizasyon için desteklerinizi her zaman bekliyoruz” şeklinde konuştu.

SGK Bursa İl Müdürü Erhan Karaca ile Çalışma ve İş Kurumu Bursa İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen’in da katıldığı gecede, mevcut yönetimin göreve geldiği 2021 yılının Haziran ayından 2023 Temmuz ayına kadar toplam üye sayılarını yüzde 10 oranında arttırdığını anlatan Neslihan Özer şunları söyledi:

“Bu artışın yüzde 60’ını kurumsal üyelikler oluşturuyor. Bu da ailenin ne kadar büyüdüğünün en önemli kanıtıdır. Bu yıl PERYÖN Güney Marmara Şubemizin 25. Yılı. Çeyrek yüzyılı hep birlikte kutlarken yeni üyelerimize de sürprizlerimiz olacak. Bu akşam aramızda olanlara şimdiden hoş geldiniz demek ve tebrik etmek isterim. Sözlerimi tamamlarken bu fırsatı bize sağlayan Referans Catering’e, Yönetim Kurulu Başkanları Sayın Yusuf Bakioğlu’nun şahsında bütün çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”

Konuşmaların ardından PERYÖN Güney Marmara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Özer, Referans Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feray Uzunçayır’a teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra PERYÖN Güney Marmara Şubesi’nin 25. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama pastası kesildi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31