banner38

banner31

Künefe ve katmerin yeni adresi Üçüzler Künefe Sinandede’de açıldı

Anadolu’nun dünyaca ünlü ve sevilen tatlılarından olan künefe ve katmerin birbirinden leziz çeşitleri, Sinandede Kasım Önadım Bulvarı’nda sevenleri ile buluşuyor.

DİĞER 25.11.2023, 12:07 25.11.2023, 12:22
Künefe ve katmerin yeni adresi Üçüzler Künefe Sinandede’de açıldı
banner40

Hatay’ın meşhur künefesi ve Gaziantep’in katmerinin sevilen markalarından olan Üçüzler Künefe ve Katmer’in dokuzuncu şubesi Yıldırım İlçesi Sinandede Mahallesi Kasım Önadım Bulvarı’nda açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Üçüzler Künefe ve Katmer Marka Sahibi Sabri Coşkun ve davetlilerin katıldığı program kalabalık bir davetli grubu ile birlikte gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Bursa’ya ve şehrin sosyal yaşamına değer katan yatırımı için işletmeci Fuat Yenikapı’ya teşekkür ederek, yeni işyerlerinin hayırlı olmasını diledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da Yıldırım’a nezih ve leziz bir ortam kazandıran Üçüzler Künefe ve Katmer’in yalnızca Yıldırım’ın değil tüm Bursalıların buluşma noktalarından haline geleceğine olan inancını dile getirdi. Üçüzler Künefe ve Katmer Marka Sahibi Sabri Coşkun ise, marka ve lezzetlerine yakışır şekilde kurduğu şube için Fuat Yenikapı’ya teşekkür etti. İşletmeci Fuat Yenikapı da açılışa katılan herkese teşekkür ederek, Yıldırım’a ve Bursa’ya nezih bir ortam kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

600 metrekarelik alanlarında tanınmış ustalarının elinden Künefe ve katmer çeşitlerini semaver çayı, meyve tabağı ve patlamış mısır eşliğinde servis edeceklerini anlatan Fuat Yenikapı, “Bursa ekonomisi ile öncü olan bir şehir, son dönemde gastronomisi ile de ön plana çıkmaya başladı. Hatay’dan gelen malzemelerle yaptığımız künefe ve Gaziantep’ten gelen malzemelerle yapılan katmer çeşitlerimizi mutlaka tüm Bursalıların tatmasını tavsiye ediyorum. Nezih ortamımızda tüm lezzetlerimizi Bursalılarla paylaşmak istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından açılış programı, kurdele kesimi ile son buldu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
13°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31