banner38

banner31

banner41

İş hayatında yeni trend çevik yönetim

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi yönetimini ziyaretinde çalışma hayatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DİĞER 24.03.2022, 15:57
İş hayatında yeni trend çevik yönetim
banner40

PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanı Neslihan Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşen Vekil Kılıç, “Dünya genelinde çalışma barışına büyük önem veriliyor. Bu anlamda PERYÖN de önemli çalışmalar yapıyor, sizleri kutluyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanı Neslihan Özer de, iş hayatının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Konuşmasında, “İş hayatında yeni trend İşletmeler, şirketler artık çevik yönetim ile idare edilmeye başladı. Bunu yapamayan, hızlı değişime adapte olamayan firmaların ayakta kalabilmeleri giderek zorlaşıyor” diyen PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanı Neslihan Özer, “Şubemize üye kurumsal işyerlerinde 60 bini aşkın çalışan istihdam ediliyor. Biz de Bursa’nın yanı sıra görev alanımıza giren Balıkesir ve Çanakkale’de eğitim ve bilgilendirme toplantıları ile birlikte çalışma barışıyla ilgili yoğun faaliyetler sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Vekil Kılıç’ın PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanı Neslihan Özer ile görüşmesinde Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Başaran ile Mehmet Koçer de hazır bulundu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
11°
az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52