banner38

banner31

Hasan Eker TÜRSAB’da genel başkan yardımcısı oldu

Bu yıl kuruluşunun 50. yıldönümünü kutlayan Türkiye Seyahat Acentları Birliği’nin (TÜRSAB) 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen 25. Olağan Genel Kurulu’nda üyelerin oylarıyla seçilen yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yaptı.

DİĞER 09.12.2022, 16:24
Hasan Eker TÜRSAB’da genel başkan yardımcısı oldu
banner40

Önceki dönem TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu sayman üyesi olarak görev yapan Burkon Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin 25. faaliyet döneminde TÜRSAB Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

Firuz Bağlıkaya’nın Genel Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda Davut Günaydın ile birlikte TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak Hasan Eker mali işlerle ilgili sorumluluğunu sürdürecek.

TÜRSAB Yönetim Kurulu’nun görev dağılımında Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hasan Eker yaptığı açıklamada, “TÜRSAB 50 yıllık mazisi ile köklü bir geçmişe sahip bir kurum. 26 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren bir acente sahibi olarak Yönetim Kurulumuzun takdirleriyle sektörümüzün en üst kurumu durumundaki TÜRSAB’ın Genel Başkan Yardımcılığına seçilmiş olmaktan çok mutluyum. Bu dönemde de Firuz Bağlıkaya başkanımızın liderliğinde, ülkemiz genelinde 37 Bölge Başkanlığımıza kayıtlı bütün üyelerimize yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Turizm sektörünün 2023 yılı hedefleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı ve Burkon Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker, “2023 yılı için erken rezervasyonlar geliyor, yurt dışından önemli talepler var. Kış turizmine yönelik de yoğun bir ilgi söz konusu. Bu ilgi ve talepler önümüzdeki yıl için hem gelir hem de turist sayısı anlamından rekor beklentilerimizi artırıyor ve bizi umutlandırıyor” şeklinde konuştu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19