banner38

banner31

banner41

Coşkunöz Holding 23 Nisan’ı resim şenliğiyle kutluyor

71 yıllık geçmişiyle Türk sanayisinin köklü şirketlerinden Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çalışanlarının çocuklarının yaptığı resimlerle kutluyor. Geleneksel hale gelen resim şenliğinde, Coşkunöz Holding çalışanlarının çocuklarının birbirinden renkli iç dünyalarını yansıtarak “Hayalimizdeki Çevre” temasıyla çizdiği resimler, http://www.coskunozholding.com.tr/23nisan/ sayfasında sergileniyor.

DİĞER 23.04.2021, 22:05
Coşkunöz Holding 23 Nisan’ı resim şenliğiyle kutluyor
banner40

Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yılını çalışanlarının çocuklarının çizdiği resimlerle kutluyor. Çocuklar “Hayalimizdeki Çevre” teması ile özledikleri doğayı ve çevreyi resme döktü. Çocukluğun geniş düş dünyasını ve çocukların bu dünyadan beklentilerini yansıtan rengarenk resimlere, holdingin web sitesinden ulaşılabiliyor. Coşkunöz Holding çalışanlarının 4-14 yaş arası çocuklarının katıldığı resim şenliğinde katılımcılara sürpriz hediyeler de dağıtıldı.

MAVİ GÖKYÜZÜ, TEMİZ BİR DÜNYA, MASKESİZ OYUNLAR

Zor bir yılın ardından çocukların mutlu yarınları, temiz bir çevreyle birlikte hayal etmesini ve güç zamanlarda hayal gücünü kullanmanın insan için değerini göstermeyi hedefleyen resim şenliğine, Coşkunöz Holding çalışanlarının çocukları 180 resimle katıldı. Çocukların, yaratıcılıklarını kullandığı ve doğayı capcanlı renklerle boyadığı resimler, Coşkunöz Holding’in web sitesinde sergilenmeye devam edecek. Çocukların ve gençlerin eğitimine verdiği önem ve yürüttüğü projelerle ülkenin geleceğine ışık tutmaya çalışan Coşkunöz Holding, resim şenliğiyle de çocukların düş kurup umut etmeye devam etmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
parçalı bulutlu
banner36
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17