banner38

banner31

Bursalı’ya American Business Awards’dan ödül

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, iş dünyasının uluslararası düzeydeki en büyük ödüllerinden biri olan ve çeşitli kategorilerde en başarılı kurumların ödüllendirildiği American Business Awards’ta Bursalı ve Nuacotton markaları adına toplam 6 ödül birden aldı.

DİĞER 14.05.2021, 12:52
Bursalı’ya American Business Awards’dan ödül
banner40

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçıBursalı, yenilikçi çalışmalarının karşılığını almaya devam ediyor.

Bursalı, iş dünyasının uluslararası düzeydeki en büyük ödüllerinden biri olan ve çeşitli kategorilerde dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği American Business Awards’da, Bursalı ve Nuacotton markaları ile başvurduğu tüm kategorilerde ödüle layık görüldü. Firma 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 6 ayrı ödül aldı. Bursalı, geçtiğimiz yıl da International Business Awards ve American Business Awards’dan ödül ile dönmüştü.

Dünyanın en saygın iş ödülleri arasında gösterilen ve bu yıl 18’incisi düzenlenen organizasyonda Bursalı yarışmaya Bursalı markasıyla başvurduğu “Yılın En İnovatif Şirketi” ve “Yılın Şirketi – Giyim, Güzellik, Moda” kategorilerinde altın; “Yılın Şirketi – Tüketici Ürünleri” kategorisinde ise gümüş ödül almaya hak kazandı.

Bursalı, küresel endüstriyel ürün markası olan ve sektörde pek çok ilke imza attığı Nuacotton markası ile de başvurduğu “Tüketici Ürünleri” kategorisinde altın, Nuacotton Green Antibakteriyel ürünleri için başvurduğu “Sağlık ve İlaç” kategorisinde gümüş ve “Yılın İnovasyonu” kategorisinde de bronz ödül aldı.

BAŞARILARIMIZI DÜNYA ÇAPINDA ÖDÜLLERLE TAÇLANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, dünya çapında oldukça prestijli olan böylesine değerli bir yarışmada ödül aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 6 ödül birden almanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Bursalı, “Elde ettiğimiz tüm başarılarda olduğu gibi bu başarımızda da tüm çalışma arkadaşlarımızın emeği söz konusu. Bu ödüllerin asıl sahibi onlar. Bu nedenle her birine emekleri ve özverili çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bursalı olarak bundan sonra da başarılarımızı bu tarz ödüllerle taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

SÜREKLİ İYİLEŞTİRME FELSEFESİ

Müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek adına hızla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Bursalı, “Kurulduğumuz günden bu yana sürdürülebilir bir büyüme ve sürekli iyileştirme felsefesi doğrultusunda ilerliyoruz. Mükemmeliyetçi bir yaklaşımla sektörümüzde fark yaratacak çalışmalara imza atıyoruz. Sektörümüzdeki gelişmeleri oldukça yakından takip ediyor ve kendimizi sürekli geliştiriyoruz.” diye konuştu.

Bursalı, Türkiye’nin tekstil sektöründeki ilk ve tek Ar-Ge & Tasarım Merkezi unvanı ile ileri teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24