banner38

banner31

BUMKAD ‘Dünya Kadın Mühendisler Günü’ne hazırlanıyor

Bursa Mühendis Kadınlar Derneği (BUMKAD), 2016 yılından beri dünyada kutlanan ‘23 Haziran Dünya Kadın Mühendisler Günü’nde gerçekleştirecekleri etkinliğe hazırlanıyor.

DİĞER 08.05.2024, 18:19
BUMKAD ‘Dünya Kadın Mühendisler Günü’ne hazırlanıyor
banner40

Ülkemizde 2022 yılından itibaren BUMKAD’ın öncülüğünde kutlanan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Dünya Kadın Mühendisler Günü’nün ve Konferansının bu yılki ana teması ‘Mühendislikle Güçlenen Dünya’ olarak belirlendi.

Bu yılki Dünya Kadın Mühendisler Günü kutlama hazırlıkları hakkında açıklama yapan BUMKAD Kurucu Başkanı Ülfet Öztürk, “23 Haziran tarihinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle bu yıl Dünya Kadın Mühendisler Günü’nü 26 Haziran 2024 Çarşamba günü Podyum Davet Büyük Salon’da gerçekleştireceğimiz etkinliklerle kutlayacağız” dedi.

Tam gün devam edecek programda bu sene de yaklaşık 500 misafire kapılarını açacaklarını söyleyen Başkan Öztürk, “Geleneksel hale gelen Konferansımızda bilim, teknoloji ve mühendislik alanındaki gelişmeleri paylaşmak, kadın mühendislerin sektör içindeki yerine dikkat çekmek ve mesleğin cinsiyetleştirilme algısını ortadan kaldırmak hedefiyle profesyonel konuşmacıları ağırlayacağız” diye konuştu.

‘Mühendislikle Güçlenen Dünya’ teması çerçevesinde bu yılda ülke genelinden önemli iş insanlarına ev sahipliği yapmaya hazırlandıklarını ifade eden BUMKAD Başkanı Ülfet Öztürk, “Ana Sponsor olarak ERA Alüminyum, Gözetim Danışmanlık, Destek Sponsorları olarak Mosbo İnşaat, Sirena Marine, Ritim Danışmanlık, Step Mühendislik, Bamesa Çelik, Borusan Boru ve Konferansın Stratejik Partnerleri olarak da Fütüristler Derneği, PMI Türkiye, Discover The Talent katkılarıyla bize güç verecek. Sürpriz katılımcıların yanı sıra etkinlikte TESLA markasını da ağırlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
23°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:37
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:23
Yatsı 22:02