banner38

banner31

BALKANTÜRKSİAD İş Geliştirme Toplantılarına yeniden başladı

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) üyeleri arasındaki iş birliğini daha da geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği İş Geliştirme Toplantılarına yeniden başladı.

DİĞER 07.09.2022, 17:14
BALKANTÜRKSİAD İş Geliştirme Toplantılarına yeniden başladı
banner40

BALKANTÜRKSİAD’ın bu dönem ilk iş geliştirme toplantısı BALNET-2 arasında yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, “Biz büyük bir aileyiz. Bünyemizde her sektörden üyelerimiz var, üyelerimizin birbirlerini ve yaptıkları işleri daha yakından tanımaları çok önemli. Önceki yıllarda da düzenlediğimiz bu toplantılar sayesinde yeni iş birlikleri de sağlanmış oluyor” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’ın üyeleri arasındaki iletişimi ve ticareti artırmak amacıyla projelendir İş Geliştirme Toplantılarına aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekleyen Şakir, “Sivil toplum kuruluşları gönüllülük esasına göre çalışır. Biz de bu görev bilinciyle, tüm üyelerimizle aramızdaki sinerjiyi arttırıp iş hayatına katkı ve ticari ilişkilerimizin olgunlaşması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

BALNET-2 üyeleri arasında yapılan bu dönemin ilk İş Geliştirme Toplantısı konuşmaların ardından karşılıklı iş görüşmeleriyle devam etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26