banner38

banner31

banner41

Artvinli iş insanları Bursa’da buluşacak

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD), üyeleri kahvaltıda buluştu.

DİĞER 14.10.2022, 12:49
Artvinli iş insanları Bursa’da buluşacak
banner40

Derneğe katılan yeni üyelerle büyümesini sürdüren ve ulusal çapta yapılanmaya yönelik adımlar atan ARSİYAD, sosyal faaliyetlerine de devam ediyor. 

Üyeleri arasındaki ilişkileri ve iş birliğini arttıran ve güçlendiren etkinlere imza atmayı sürdüren ARSİYAD, üyelerini Kutlucan Termal Hotel’de organize ettiği kahvaltıda buluşturdu. Organizasyona ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda üye katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşma yapan Başkan Gürsel Durmuş, “Tüm üyelerimizle bir araya gelerek sosyalleşmeyi önemsiyoruz. Üyelerimizin birbirini tanıması sağlayacak ve ticaret bağlarını güçlendirecek organizasyonlara devam ediyoruz. Tabii bu çalışmalarımızın ve buluşmalarımızın yanı sıra Türkiye buluşması için de çalışıyoruz. 4 Mart 2023’te ağırlıklı Artvin kökenli iş ve bilim insanı, sporcular başta olmak üzere Türkiye’yi kapsayacak bir ödül töreni düzenleyeceğiz. Bu organizasyonu Bursa’da düzenleyeceğiz. Dernek olarak istişarede bulunan ve her şeyi planlayan bir kültüre sahibiz. Sizin değerli fikirlerinize de ihtiyacımız var. Görüş ve önerilerinizi bize sunarak bu etkinliğin mükemmel olmasını sağlayabilirsiniz. Tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

ARSİYAD Danışma Kurulu Başkanı Bahadır Manasoğlu da yaptığı konuşmada, ARSİYAD ailesinin yaşadığı şehre değer kattığını ve Artvinli iş insanlarını bir araya toplayan çatı bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

Programda söz alan ARSİYAD’ın önceki dönem Başkanı Hüseyin Ertaş ise, “Çok güzel bir camiadayız. ARSİYAD ailesi her geçen gün büyüyor ve bizi mutlu ediyor. Bu tür organizasyonlara ihtiyacımız var. Bayrak yarışında çıta gittikçe yükseliyor. ARSİYAD ile gurur duyuyoruz” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17