banner38

banner31

ARTKAFKON’dan Bursa Gıda Ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü’ne ziyaret

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) yönetimi kurum ziyaretleri kapsamında Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu’yu makamında ziyaret etti.

DİĞER 09.08.2023, 17:42
ARTKAFKON’dan Bursa Gıda Ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü’ne ziyaret
banner40

 Ziyarette Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu’na Yönetim Kurulu Üyeleri; Cemil Ocak, İslam Dikbıyık, Yüksel Köse ve Denetleme kurulu üyesi Feyyaz Demir eşlik etti.

Kurum ziyaretlerine Türkiye’yi derinden sarsan deprem ve seçimler nedeniyle ara verdiklerini belirten ve ziyaretti değerlendiren ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, konfederasyon olarak kurumlarla olan ilişkilerin güçlendirilmesini ve ortak projeler geliştirilmesini önemsediklerini söyledi. Bursa’da yaşayan herkesin Bursa paydasında buluşmasının gerekliliğine vurgu yapan Başkan Manasoğlu, “Ülkemiz ve Bursa’mız hepimizin ortak paydamız. Kurumlarımızın, derneklerimizi ve bizlerin gerek ortak çalışmaları olsun gerekse bireysel çalışmaları olsun çok önem arz ediyor. Enstitümüz ile iş birliği yaparak, kent ve ülke tarımına katkı koymayı hedefliyoruz. Bu konuda Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü sayın Yıldıray İstanbullu da gıda üretimi ve ticaretiyle ilgili hibe ve destekler konusunda konfederasyona bağlı federasyon ve üyeleri için bilgilendirme toplantısı düzenleyebileceklerini ifade ettiler. Bu toplantının üyelerimiz ve Bursa’mız için müsbet sonuçları olacağı ortaklıklara kapı aralayacağı inancındayız Bursa gıdası özelinde ülkemizin değerli yerli ürünlerin korunması ve geliştirilmesi konuları üzerinde de istişarede bulunduk” dedi.

Kurumun çalışmaları hakkında bilgi veren ve enstitü olarak kamu, kurum ve kuruluşlarının yanında özel sektördeki firmalarla da iş birliği içinde olduklarını kaydeden Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu, ARTKAFKON’la da işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. İstanbullu sözlerinin devamında, “Girişimcilik, gıda üretimi ve ticaretiyle ilgili  hibe ve destekler konusunda konfederasyona bağlı federasyon ve üyeleri için  bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğiz. Bunu yıl sonuna doğru yapabiliriz” diye konuştu.

ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu da nazik ev sahipliği için İstanbullu’ya  teşekkürlerini iletirken Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu da  ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31