banner38

banner31

banner41

Almanya Bayern’de CW Enerji imzası

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, dünyanın hemen her yerinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olan firma, Almanya'nın Bayern bölgesinde de çatılara imzasını atıyor.

DİĞER 03.07.2021, 11:24
Almanya Bayern’de CW Enerji imzası
banner40

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, dünyanın hemen her yerinde güneş enerji santralleri (GES) ile adından söz ettiriyor. Ülkemizde ürettiği son teknoloji güneş panellerini dünyaya ihraç eden firma, Almanya'nın Bayern bölgesinde çatılarda olmaya devam ediyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Tarık Sarvan, sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunmak isteyenlerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Sektörlerinde ileri teknolojileri kullanarak yatırımcılarının enerji ihtiyaçlarına kalıcı çözümler ürettiklerine dikkat çeken Sarvan, “Hızla gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor ve üretim süreçlerimizde uyguluyoruz. Kaliteden ödün vermeden güneş enerji sisteminin kullanımının yaygınlaşması hedefiyle yol alıyoruz. Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok yerinde CW Enerji imzalı güneş panelleri var. Bununla gurur duyuyoruz” dedi.

DÜNYANIN BİRÇOK YERİNDE İMZAMIZ VAR

Dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Almanya'da da çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Sarvan, Bayern bölgesinde çatıları GES ile donattıklarını kaydetti. Ülkede aktif bir şekilde hizmet verdiklerini dile getiren Sarvan, “CW Enerji panelleri Bayern bölgesinde de çatılarda yer alıyor. İmzamızı dünyanın birçok yerinde gördüğümüz için oldukça mutluyuz. Katma değerli, nitelikli ve inovatif ürünlerimiz ile sektörde fark yaratıyoruz. Sürekli gelişim felsefesi ile başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“CW Enerji’yi dünyada bir marka haline getirmeyi ve CW Enerji panellerini bir Türk markası olarak tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz” diyen Sarvan, şöyle devam etti: “Yaşadığımız dünyanın enerji ihtiyacının sağlıklı ve temiz kaynaklarla sağlanması gerektiği görüşündeyiz. Bu nedenle, güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırmak ve daha yaşanabilir bir çevreye katkı sağlamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek amacıyla projeler üretmeye devam edeceğiz.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52