banner38

banner31

banner41

Yeşilovalılar hobilerini anlatıyor

Bursa’nın köklü kuruluşları arasında yer alan ve hem şehre hem de ülkeye olan katkılarıyla adından söz ettiren Yeşilova Holding, sosyal alanlarda uzmanlaşan çalışanlarıyla da farkını hissettiriyor.

ŞİRKETLER 20.09.2020, 22:26 20.09.2020, 22:28
Yeşilovalılar hobilerini anlatıyor
banner40

45 yıldan bu yana birçok sektöre alüminyumdan çözümler üreten Yeşilova Holding ve bünyesindeki şirketlerde görev yapan çalışanlar sosyal aktivite ve hobileriyle de diğer arkadaşlarına ilham olacak önerilerde bulunuyor. Yeşilova Holding’in sosyal yüzünü temsil eden ‘Yeşilova Canlı’ portalında çalışanlarının hobilerine yer verdiklerini aktaran Yeşilova Holding Kurumsal İletişim Yöneticisi Aysun Alemdaroğlu “Yeşilova Holding oluşumunun en büyük kaynağı ‘İş Birliği & Sinerji’ mottosu… Bu kapsamda da çalışma arkadaşlarımızın birbirleriyle kaynaşacakları sosyal aktivite kulüplerimizi hayata geçirmiştik. Arkadaşlarımızın bu kulüplerden keyif aldıklarını görmek açıkçası bizi çok memnun etti. Ancak son dönemde yaşadığımız koronavirüs salgını dolayısıyla bir süreliğine aktivitelerimize ara vermek durumunda kaldık” dedi.

ÇALIŞANLAR ARASINDAKİ ENERJİ ÇOK GÜÇLÜ

Oluşturulan sosyal kulüplerde çalışanların aralarındaki güzel enerjiyi hissettiklerini de aktaran Alemdaroğlu “Çalışma arkadaşlarımızın arasında çok güzel bir enerji var. Birlikte aktivitelerde bulunmak aralarındaki ilişkiyi güçlendirip, ekip olma ruhunu hissettiriyor. Ancak aktivitelerimize ara verdiğimiz için ‘birlikte neler yapabiliriz’i düşündük ve şirketlerimizde araştırma yaptığımızda çok başarılı şekilde hobilerini sürdüren arkadaşlarımız olduğunu öğrendik. Birbirlerine ilham olmaları ve belki de içlerinde fark edemedikleri yeteneği keşfetmeleri adına arkadaşlarımızın hobilerini anlattığı bir bölüm oluşturduk” açıklamalarında bulundu.

HEM KENDİMİZİ HEM BİRBİRİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ

Yeşilova’nın sosyal platformu Yeşilova Canlı’da çalışma arkadaşlarının hobilerine yer verdiklerini aktaran Alemdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Kamp yapmayı seven arkadaşlarımız, doğa yürüyüşlerinde dikkat etmemiz gereken noktaları paylaşan arkadaşlarımız, takı konusuna değinen, enerji konusunda kendini geliştiren, çizime gönül veren, müzik sevdalısı arkadaşlarımızın hobilerini hepimiz keyifle okuyoruz. İnanıyorum ki, birbirimizden hem iş olarak hem de hobilerimiz konusunda ilham almaya devam edeceğiz. Hem kendimizi hem birbirimizi geliştirerek aramızdaki bu samimi ortamı hiç kaybetmeyeceğiz.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50