banner38

banner31

banner41

Yeşilova Holding’den kadın dostu projeler

İnsan odaklı yönetim kültürü ve çalışanına yaptığı yatırımlarla öncü olan uygulamalar gerçekleştiren Yeşilova Holding, kadın çalışanlarına yönelik fark yaratan projeler gerçekleştiriyor.

ŞİRKETLER 16.04.2022, 09:53
Yeşilova Holding’den kadın dostu projeler
banner40

Alüminyum profil ticaretiyle temelleri atılan ve bugün otomotiv endüstrisi ile alüminyumun kullanıldığı birçok sektöre hizmet veren Yeşilova Holding, 47 yıllık köklü bir tecrübeye sahip. Dünyanın lider şirketleriyle yaptığı partnerliklerle gücüne güç katmaya devam eden grup, global arenada bilinir bir marka olarak büyüme motivasyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Grubun insanı merkeze alarak 47 yıl önce çıktığı bu yolculukta en önemli sermayelerinden birinin ise kadın çalışanlar olduğunu söyleyen Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova, “Yeşilova Grubu olarak iş hayatında kadınları sahne arkasına iten bir anlayıştan hep uzak durduk. Bir şirketin başarılı olmasını sağlayan ayaklardan birinin o şirketteki kadınların rolü olduğuna her zaman inandık. Ekonomik büyümenin sürdürülebilirliği ve katma değerli üretim için kadınların ekonomiye daha fazla katılması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

“ÖNCÜ OLACAK ADIMLAR ATIYORUZ”

“Kadın çalışan oranımızı artırmayı ve kadınların yönetici pozisyonlarında daha aktif rol almalarını çok önemsiyoruz” diyen Yasemin Yeşilova şunları söyledi:

“Kadın çalışma arkadaşlarımızın kariyer gelişimlerini destekliyor, uygulamalarımızla onların iş-özel hayat dengesini sağlamaya yönelik öncü olan adımlar atıyoruz. Bu pozitif farkı yaratmaktan dolayı da büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kadın istihdamını ve kadın yönetici sayısındaki bu artışı teşvik etmeye, onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu durumun en somut örneklerinden biri de otomotiv endüstrisi için yüksek basınçlı alüminyum enjeksiyon döküm parçaların üretimini gerçekleştiren ve ağırlıklı olarak erkeklerin çalıştığı sektörde faaliyet gösteren bir sanayi grubunda yer alan Can Metal şirketimizdeki toplam 149 çalışanın 40’ını kadınların oluşturmasıdır. Kadınlar, toplam çalışanlarımızın yüzde 27’sini oluşturuyor.”

“MART AYINI ONLARA AYIRDIK”

Geride kalan mart ayının tamamını kadın çalışanlara dönük etkinliklerle geçirdiklerini de açıklayan Yasemin Yeşilova, şöyle devam etti:

“Kadın çalışma arkadaşlarımıza yönelik bu dönemde birçok anlamlı etkinliğe imza attık ve mart ayının tamamını onlar için ayırdık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başlayan kutlama ve hediye takdimlerimiz, özel hastanelerle yaptığımız anlaşmalar çerçevesinde indirimli check-up paketi uygulaması, Kadın ve Sosyal Rolleri üzerine düzenlenen seminerler, başarı hikayelerinin lanse edilmesi ve kadın çalışma arkadaşlarımızın fiziki alanlarının iyileştirilmesine kadar çok anlamlı faaliyetler ile devam etti.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
22°
açık
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52