banner38

banner31

banner41

Endüstriyel Elektrikte öncü LimaDEM 5. Yaşını kutladı…

Elektrik mühendisliği hizmetleri, proje ve taahhüt işlerinde endüstriyel yapıların güvenilir çözüm ortağı olan LimaDEM Elektrik kuruluşunun 5. yılını düzenlediği özel bir gece ile kutladı.

ŞİRKETLER 14.05.2022, 11:59 14.05.2022, 12:07
Endüstriyel Elektrikte öncü LimaDEM 5. Yaşını kutladı…
banner40

LimaDEM Elektrik’in 5. kuruluş yılı gecesine Nilüfer Belediye Başkan Vekili Remzi Çınar, Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Burak Özgen, Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Başkanı Mustafa Cemaloğlu, KalDer Bursa Şubesi Başkanı Emin Direkçi, GESİAD Başkanı Murat Kaya ve ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş ile önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra LimaDEM’in hizmet verdiği firmaların sahipleri ve yöneticileri ile tedarikçileri ve çalışanları katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber, “Enerji, bugün en stratejik sektörlerin başında geliyor. Elektrik enerjisi, gündelik yaşamın olmazsa olmazları arasında olup, ekonomiden teknolojiye ve sağlıktan ulaşıma kadar pek çok alanda kullanılan zorunlu bir ihtiyaç konumunda. Bu ihtiyaç her geçen yıl artarken, sürekliliği de büyük önem taşıyor. Biz de LimaDEM olarak, Bursa’nın ve ülkemizin gelişmesi, kalkınması için dinamo görevi gören kurum ve kuruluşların elektrikle ilgili ihtiyaçlarını karşılıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Otomotiv ve otomotiv yan sanayi ağırlıklı olmak üzere organize sanayi bölgeleri, sanayi tesisleri, otel, hastane, iş ve alışveriş merkezlerinin elektrik projelerinin yapımını ve bakımlarını gerçekleştirdiklerini kaydeden Karabiber, “Konusunda uzman ekibimizle teknolojik yenilikleri takip ederek, müşterilerimizin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda her projeyi profesyonel açıdan değerlendiriyoruz. İhtiyaçlara en uygun ve en ekonomik çözümleri üreterek, zamanında ve kaliteli şekilde projelerimizi teslim ediyoruz. Uluslararası standartlara ve mevzuata uygun projelerimiz tamamladıktan sonra da müşterilerimizin, ihtiyaç duydukları her an yanlarında oluyor ve satış sonrası servis, bakım ve sistem geliştirme hizmetlerimize devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİLER

Gecenin protokol konuşmaları bölümünde söz alan konuklar başarılı çalışmaları nedeniyle LimaDEM Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber’i ve firma çalışanlarını kutladılar.

Nilüfer Belediye Başkan Vekili Remzi Çınar, “5’inci yılında bizleri ağırlayan LimaDEM Ailesini kutluyorum. Kurumsallaşmanın bir göstergesi olan, paydaşlarına, müşterilerine, dostlarına bu gecenin oluşmasından dolayı gösterdikleri gayretlerden dolayı kıymetli LimaDEM yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Burak Özgen de, “Kurulduğu ilk günden beri, takip ettiğim LimaDEM ve Olgun Bey’e elektrik sektörü ile gelişimine yaptığı faaliyetlerden dolayı teşekkür ederim. Bünyesinde istihdam ettiği meslektaşlarım adına da kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş ise “Hiçbir başarı tesadüf değil, Olgun Şafak Karabiber ve ekibinin özverili çalışmalarının sonucunda bugünkü başarıları yakaladı” derken, KalDer Bursa Şubesi Başkanı Emin Direkçi, “5 yılda olgunlaşmak her kişinin ve her kurumun harcı değil. İsmi ile müstesna ve belli ki iyi bir takımı ve ailesi var. Enerjiniz bol yolunuz açık olsun”, GESİAD Başkanı Murat Kaya da “Değerli Üyemiz Olgun Karabiber sektöründe öncü olmaya devam ediyor, başarıları nedeniyle kendisini ve ekibini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Başkanı Mustafa Cemaloğlu, “Bir insanın bu kadar teşekkür edeceği, çalışanından iş verenine kadar olduysa, demek ki bu insan ‘olmuş’. Yaparsanız oluyor, yapmazsanız batıyor. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Programa katılan geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de “Limadem’in bu beşinci yılında sizlerle bir arada olmaktan büyük keyif aldığımı ifade etmek istiyorum. Limadem’i kutluyorum tabiki 5’in yanına bir sıfır koymak lazım. Yalnızca 5 kalmasın yanında sıfır da ilave olması dileğiyle. Tüm çalışanları kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından LimaDEM çalışanlarına 5. yıl anısına plaket takdim edildi. Konuklara da LimaDEM’in sosyal sorumluluk projesi kapsamında iştirak ettiği ONKODAY’ın elişi ürünleri hediye edildiği gecenin devamında sanatçı Ümit Karabiber’in seslendirdiği eserlerle davetliler doyasıya eğlendiler.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19