banner38

banner31

banner41

Canel Otomotiv’den Hyundai atılımı

Alüminyumdan otomotiv sektörüne hafifleten çözümler sunan Canel Otomotiv, Hyundai BC3 projesinin ilk sevkiyatını gerçekleştirdi.

ŞİRKETLER 05.03.2021, 17:27
Canel Otomotiv’den Hyundai atılımı
banner40

Yeşilova Holding’in otomotiv kanadını temsil eden Canel Otomotiv, dünya devlerinin güvenilir tedarikçisi olmayı sürdürüyor. Son olarak Hyundai’nin BC3 portbagaj projesini başarıyla yürüten Canel Otomotiv, projeye dair ilk sevkiyatını gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı. Canel Otomotiv Üretim Planlama ve Lojistik Müdürü olan aynı zamanda da BC3 projesinin lideri Ceyhun Koylan gerçekleştirilen projede büyük emekler sarf edildiğini dile getirerek “Ekip arkadaşlarımız ile uzun zamandır bu proje üzerinde çalışıyoruz ve bugün emeklerimizin karşılığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNDÜK

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve BC3 Proje Koordinatörü Yasemin Yeşilova ise “Bu proje, koordinatörlüğünü üstlendiğim ilk proje ve her anında büyük heyecan duyarak görev aldım. Ekip arkadaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarda her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Ortaya başarılı bir iş koyacağımızdan şüphem yoktu ve ekibimizin de desteğiyle bu projeden de alnımızın akıyla çıktık. Her birinize verdiğiniz emek ve özveri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Canel Otomotiv’in kurulduğu günden bugüne kendini sürekli geliştirerek ilerlediğine değinerek “1988 yılında ailemize katılan Canel Otomotiv, hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettirmeye başladı. O günden bugüne kocaman bir aile olduk, birlikte birçok başarılı çalışmaya imzamızı attık. Hyundai’nin bu projesinde de gece gündüz demeden çalıştığınızı biliyorum. Harcadığınız emek, gösterdiğiniz özveri ve içinizdeki çalışma azminizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Hyundai BC3 portbagaj projesinin ilk sevkiyatı Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yalçın Yeşilova, Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova, Canel Otomotiv Genel Müdürü Umut Özdeş ile projede yer alan ekip üyelerinin katılımıyla pasta keserek kutlandı.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
21°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50